fbpx

DIVAT

Legyen fenntartható a ruhád! Rajtad áll.

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Legfrissebb cikkeink

Levis ruhaipar egyezmény ccc

Ikea, Levi’s, Auchan, 9 évvel a Rana Plaza-tragédia után rajtatok a sor

9 éve omlott össze a 8 emeletes Rana Plaza ruhagyár Bangladesben. Mit vár a CCC a Levi’s-től vagy az IKEA-tól?

ruhaipari munkások tragédia

A ruhaipari tragédiák ellen kevés, ha a cégek egyéni vállalásokat tesznek

A nyugati cégóriások távol-keleti beszállítókkal gyártatják termékeiket, az ott dolgozók biztonságát pedig garantálni kell.

Rana-Plaza ruhagyárak dolgozók védelme

171 óriáscég írta alá, mit biztosít a ruhagyárakban dolgozók munkahelyi biztonságát védő egyezmény?

9 éve, 2013. április 24-én omlott össze a Rana Plaza épülete a bangladesi Dhaka körzetbeli Savar Upazilában, több mint ezer munkás halt meg a romok alatt.

Még több cikk

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek
Facebook

Instagram

🌿📣 Idén utoljára indítunk ingyenes csoportvezető képzést, ezért nem érdemes lemaradni a lehetőségről! Ha te is szeretnél saját csoportot szervezni, hogy akár a barátaiddal, ismerőseiddel, akár vadidegenekkel együtt felfedezd a zöld háztartás vagy a klímabarát konyha praktikáit, akkor jelentkezz! 
Az ÖkoKör nem kész megoldásokat kínál, inkább saját lehetőségeiteknek megfelelően mutatja meg az egyéni megoldásokat. A csoportvezető nem a „megmondó ember”, hanem segíti a csoportot, hogy mindenkiből a lehető legtöbb tudás és elszántság jöjjön elő. Együtt átbeszélve a témákat új ötleteket, tippeket, megoldásokat kaphatsz, de Te is inspirálhatsz másokat a változtatásra.
A csoportvezető-képzés részletei:
⏰Időpont: 2022. szeptember 9-10. (péntek 13:00-19:00h, szombat 9:00-18:00h)
📍Helyszín: Budapest (a pontos helyszínről a jelentkezőket később értesítjük)
✍️Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 6.
💰Regisztrációs díj: 5.000Ft (Ezt a csoportod elindulása után visszafizetjük.)
🔗További részleteket és a jelentkezési űrlapot megtalálod cikkünkben - LINK A BIÓBAN! Találkozzunk szeptemberben!
#OurFoodOurFuture #GoEAThical #OFOF #DEARProgramme #vegyszermentes #vegyszermentesháztartás #hulladékmentes #zöldjövő #hulladékcsökkentés #tudatosság #tudatoséletmód #fenntarthatóság #környezetvédelem #hulladékmentesháztartás #ecofriendly #takarítás #zöldháztartás #zöldotthon #haztartas #gogreen⁠ #környezettudatosság
🎉 ÚJRA INDUL ÖKOKÖR CSOPORTVEZETŐ KÉPZÉS 🎉
Szeretnél olyan praktikákat kipróbálni, amikkel nemcsak, hogy zöldebbé teheted a háztartásodat és csökkentheted a hulladék mennyiségét, de még pénzt is spórolhatsz? És szeretnéd ezt másokkal is megosztani? Akkor jelentkezz szeptemberi, ingyenes ÖkoKör csoportvezető képzésünkre, és indítsd el saját Tiszta otthon vagy Kamra csoportodat! 
Ne aggódj, nem baj, ha nem tudsz mindent a vegyszermentes takarítás vagy klímabarát táplálkozás témájában! Csoportvezetőként nem neked kell kiselőadásokat tartanod a 5-8 fős csoportodnak, hanem az általunk összeállított munkafüzet segítségével közösen, a tapasztalatcsere és közös felfedezés révén mélyedhettek el az egyes témákban. 
A csoportvezető-képzés részletei:
⏰Időpont: 2022. szeptember 9-10. (péntek 13:00-19:00h, szombat 9:00-18:00h)
📍Helyszín: Budapest (a pontos helyszínről a jelentkezőket később értesítjük)
✍️Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 6.
💰Regisztrációs díj: 5.000Ft (Ezt a csoportod elindulása után visszafizetjük.)
Kattints a cikkre, ha szeretnél még többet megtudni az ÖkoKör csoportokról, illetve a jelentkezési űrlapot is innen éred el. Találkozzunk szeptemberben!
#OurFoodOurFuture #GoEAThical #OFOF #DEARProgramme #fogyasztóvédelem
🍟Igyekszel csökkenteni a kiadásaidat? Használj kevesebb olajat, amit nemcsak a pénztárcád, de a tested is meghálál. Ahogy az élelmiszerárak az egekbe szöknek, fontos, hogy elkerüljük a felesleges kiadásokat, és ott spóroljunk, ahol lehet. A forrólevegős sütő lényege, hogy zsiradék nélkül lehet benne ízletes ételeket készíteni, aminek köszönhetően az elmúlt évek meghatározó gasztro trendjévé vált az airfryer. Azért, hogy te is megtalálhasd azt a konyhai gépet, ami valódi befektetés lesz számodra és a családod számára, 23 airfryert teszteltünk. 🔗Az eredményekért kattints: LINK A BIÓBAN!
🔬Minden terméket egységes szempontrendszer szerint vizsgáltunk, az egyes szempontokat pedig súlyozva vettük figyelembe a végső eredmények megállapításánál:
💡 Sütés minősége
💡 Energiafogyasztás
💡 Használat kényelme
💡 Eszköz minősége 
💡 Biztonságosság
A teszt fizetős, miért?
💚Független, reklámmentes: a nemzetközi ICRT (International Consumer Research & Testing) hálózat, amelynek a Tudatos Vásárlók Egyesülete is tagja, gyártóktól független.
💚Standardizált tesztelési módszerek: objektív szempontok szerint értékelünk.
💚Akkreditált laboratóriumok: évente több mint 50 nagy és számos kisebb teszt készül. Több ezer terméket tesztelünk, mintegy 60 akkreditált laboratórium bevonásával.
💚Több mint 50 millió fogyasztót segítünk világszerte: az ICRT tagszervezetei havonta több mint 50 millió fogyasztóhoz jutunk el világszerte.
#ICRT #tesztek #termékteszt #fogyasztóvédelem #tudatosvásárló #airfryer #konyha #főzés

12 pont

Videók

Hogyan találjuk meg az igazán környezetbarát tisztítószereket?

Hogyan találjuk meg az igazán környezetbarát tisztítószereket?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a fenntarthatóságról. […]

Még több videó

Adatbázisok

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok