fbpx

Kik vagyunk?

Tudatos vásárlók! A pénzed szavazat

Mitől leszel tudatos vásárló?

Azt mondják, a Föld megmentésével már rég el vagyunk késve, de …

Mi, a Tudatos Vásárlók Egyesülete azt mondjuk, létrejöhet az igazságos és szolidáris társadalom, az élhető környezet és a működőképes gazdaság összhangja, ahol a társadalom tagjai kritikusan gondolkodnak és felismerik egyéni felelősségüket a fenntarthatóság megvalósításában. Akik belátják, hogy minden egyes vásárlásuk szavazat! Éppen ezért fogyasztási szokásaik fenntarthatóvá tételével maguk is részt vesznek a változásban.

Két évtizede dolgozunk azon, hogy Magyarországon mindenkivel megismertessük a biztonságos, környezetileg, társadalmilag és gazdaságilag is fenntartható megoldásokat. Tarts velünk!

Közgazdász, mérnök, szociológus, jogász, geográfus, antropológus, agrármérnök és marketing szakértelmet egyesítő csapatunkkal elhivatottan dolgozunk azon, hogy felkutassuk, megvizsgáljuk, kipróbáljuk és segítsük az etikus és környezetbarát életmód megoldásait a Tudatos Vásárlók közössége számára.

Támogató tagjaink a tagsági kártya birtokában több mint 50 környezetbarát üzlet, bolt, szervíz és webáruház kedvezményeit élvezhetik, új, környezetkímélő termékeket próbálhatnak ki, és első kézből értesülhetnek a tudatos vásárlás legújabb lehetőségeikről.

Célunk, hogy az ökotudatos életmódot és vásárlási szempontokat ne csak közösségünk és a “szuperzöldek” tartsák szem előtt, hanem egyre szélesebb körben terjesszük el. Ezért képzéseinkkel és rendezvényeinkkel a fenntartható fogyasztói szokások és a tudatos vásárlási szempontok megjelenését segítjük az élet bármely területén.

Az elmúlt két évtizedben

4 adatbázist hoztunk létre és tartunk naprakészen| E-számok | termékcímkék | idénynövények | gyógynövények |
40 termékcsoport 2000 termékét teszteltük | tesztek.tudatosvasarlo.hu
50 városból 1400 háztartás lett igazi Zöld Otthon az ÖkoKörök segítségével
20 gazdaságot támogatunk, így 1200 asztalra kerül egész évben biztonságos élelmiszer | Közösségi mezőgazdálkodás
218 képzést szerveztünk
4000 cikket írtunk, hogy információkkal, tippekkel segítsünk Benneteket a fenntartható és etikus vásárlásban | tudatosvasarlo.hu
14 kutatást végeztünk.

72 ezres követőtábort segítünk a fenntartható fogyasztásban Facebook oldalunkon
7900-an inspirálódnak velünk Instagram csatornánkon

Transzparensen dolgozunk. Az eddigi munkánkról, éves bevételeiről és kiadásairól részletesen éves Közhasznúsági Jelentéseinkben olvashatsz.

 

Itt tudsz elérni minket

Tudatos Vásárlók (Közhasznú) Egyesülete
Cim: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A fsz. 3.
Székhely: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A fsz. 3.
Számlaszámunk: Magnet Bank, 16200106-00108490
Adószámunk: 18245770-1-43
E-mail: tve@tve.hu

Csapatunk

Mura Mészáros Levente

Andacs Noémi

Csigi Klaudia

Domokos Kata

Gulyás Emese

Görbe Gabi

Haraszti Anikó

Perényi Zsófi