fbpx

KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS

Ne maradj ki a jóból, légy a részese!

A közösségi mezőgazdálkodás egy olyan csapat, amelyben egy gazdálkodó és vásárlói alkotnak közösséget, hogy így segítsék egymást.

A hosszú távú elköteleződésért cserébe a termelők biztos megélhetést, a fogyasztók pedig megbízható helyről származó, jó minőségű, egészséges, helyi élelmiszert kapnak.

Mi érdekel?

Légy a részese!

Szeretnél közvetlenül helyi termelőktől vásárolni?

Iratkozz fel új hírlevelünkre és tudj meg mindent a közösségi mezőgazdálkodásról!

tudatos v�s�rl�

Támogasd Te is, hogy a közösségi gazdaságok fejlődjenek és minél több családnak az asztalára juthasson friss, helyi élelmiszer!

Támogatom

Legfrissebb cikkeink

2022 várnak közösségi gazdaságok lista csatlakozás

Friss, vegyszermentes, egészséges élelmiszer közvetlenül a gazdáktól – a közösségi gazdaságok 2022-ben is várnak

Magyarországon 14 közösségi gazdaság működik Debrecentől Mosonmagyaróvárig. Mindet megkerestük, mutatjuk, melyik gazdasághoz tudsz idén csatlakozni.

CSA FM grafika 2 gazda zöldséggel

Közösségek hálózata – hány közösségi gazdaság működik?

Közösségi gazdaságok itthon és Európában. Hány gazdaság működik hazánkban és hogyan segíti őket a Tudatos Vásárlók Egyesülete?

CSA FM grafika értékelés

Egy közösségi gazdaságban számít a véleményed

Miért fontos, hogyan működik a visszajelzés a közösségi gazdaságokban, ahol a működést a tagok visszajelzései formálják?

Még több cikk

Mit tud egy közösségi gazdaság?

közösségi gazdaságok

Így működnek a közösségi gazdaságok

Az alábbiakban bemutatjuk nektek, hogyan is működnek a hazánkban egyre népszerűbb közösségi gazdaságok. Most megtudhatod, hogyan válhatsz taggá és mit kell tudnod a működésről.

közösségi gazdaság

A Tudatos Vásárlók és a közösségi gazdaságok

Mosonmagyaróvártól Miskolcig ezekben a hetekben várják az újonnan csatlakozó fogyasztókat a közösségi gazdaságok. A gazdák a tervezhető jövőt, a fogyasztók a finom ízeket és a megbízható forrást keresik, mi pedig azon vagyunk, hogy egymásra találjatok.

Zöldségátvétel percről-percre: a gazdaságtól az asztalomig

A Birs zöldségközösség egyik tagja bemutatja, hogy néz ki egy zöldségátadós nap percről percre. Mit csinál a fogyasztó és a gazda, na és mi történik a zöldséggel egy nap alatt? Képes riportunk következik. 

Támogasd Te is, hogy a közösségi gazdaságok fejlődjenek és minél több családnak az asztalára juthasson friss, helyi élelmiszer!

Támogatom

Videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó

Adatbázisok