fbpx

KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS

Ne maradj ki a jóból, légy a részese!

A közösségi mezőgazdálkodás egy olyan csapat, amelyben egy gazdálkodó és vásárlói alkotnak közösséget, hogy így segítsék egymást.

A hosszú távú elköteleződésért cserébe a termelők biztos megélhetést, a fogyasztók pedig megbízható helyről származó, jó minőségű, egészséges, helyi élelmiszert kapnak.

Mi érdekel?

Legfrissebb cikkeink

FM CSA grafika répa dömping

Mindenre van megoldás! – Hogyan és kivel beszélj a problémáidról?

Légy a részese! Közösségépítés programunk a közösségi gazdaságok tagjainak szól. Tizenkét részes cikksorozatunkban nekik mutatjuk be a közösségi gazdaságok működését és sajátosságait. Ebben a részben a probléma megoldásssal foglalkozunk.

CSA grafika FM kalkulálós

Miért átalánydíj a részesedés ára a közösségi gazdaságokban?

Miért átalánydíjat fizetünk a közösségi gazdaságban? Hogy kalkulál a gazda? A részesedésen túl, mit kapsz még a pénzedért?

FM csa garfika gazda és tag beszélgetnek

Kihez fordulj? Kommunikáció a közösségi gazdaságokban

Kihez fordulhatsz kérdéseiddel egy közösségi gazdaságban? Melyik kommunikációs csatorna mire jó? Hogy oldd meg a felmerülő problémákat?

FM csa grafika szuperhős tag anya

Hogyan segítheted tagként a közösségi gazdaságod?

Hogyan segítheted tagként a közösségi gazdaságod? Mire figyelj? Kik a közösségi gazdaságok szereplői? Mit csinált a tag és mit a gazda? 12 részes cikksorozatunkban a közösségi gazdaságok működésének sajátosságait mutatjuk be.

Még több cikk

Mit tud egy közösségi gazdaság?

közösségi gazdaságok

Így működnek a közösségi gazdaságok

Az alábbiakban bemutatjuk nektek, hogyan is működnek a hazánkban egyre népszerűbb közösségi gazdaságok. Most megtudhatod, hogyan válhatsz taggá és mit kell tudnod a működésről.

közösségi gazdaság

A Tudatos Vásárlók és a közösségi gazdaságok

Mosonmagyaróvártól Miskolcig ezekben a hetekben várják az újonnan csatlakozó fogyasztókat a közösségi gazdaságok. A gazdák a tervezhető jövőt, a fogyasztók a finom ízeket és a megbízható forrást keresik, mi pedig azon vagyunk, hogy egymásra találjatok.

Zöldségátvétel percről-percre: a gazdaságtól az asztalomig

A Birs zöldségközösség egyik tagja bemutatja, hogy néz ki egy zöldségátadós nap percről percre. Mit csinál a fogyasztó és a gazda, na és mi történik a zöldséggel egy nap alatt? Képes riportunk következik. 

Videók

Adatbázisok