fbpx
salsifi képzés

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Jelentkezz közösségi mezőgazdálkodás képzésünkre!

Érdekel, hogy mi a különbség a közösségi mezőgazdálkodás részes rendszer, a bevásárló kör vagy a dobozrendszer között? Melyiknek mi az előnye? Szeretnél ötletet kapni ahhoz, hogyan segítsd egy közösségi gazdaság működését, elindulását? Vegyél részt a Tudatos Vásárlók ingyenes online képzésén! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Figyelem, a képzés ANGOLUL zajlik.

Miről szól a tréning?

 • Betekintést nyerhetsz a nemzetközi közösségi mezőgazdálkodás mozgalomba.
 • Megismerheted a magyarországi és a romániai közösségi mezőgazdálkodás történetét, megtudhatod, melyek a hasonlóságok és az eltérések a két országban működő mozgalom között.
 • Interaktív formában tanulhatsz arról, hogyan segítheted egy közösségi gazdálkodó tevékenységét, mire érdemes figyelned, ha szeretnél elindítani egy ilyen kezdeményezést legyen az közösségi mezőgazdálkodás vagy helyi termelői piac, bevásárló kör.

Neked szól, ha …

 • már tagja, esetleg aktív szervezője vagy egy rövid élelmiszerlánc kezdeményezésnek, legyen az részes rendszer, bevásárló kör vagy termelői piac, és szívesen megosztanád a tapasztalataidat másokkal.
 • szeretnél bekapcsolódni egy ilyen kezdeményezésbe, vagy aktívan részt venni az elindításában, de még nem tudod hogyan, és szívesen tanulnál másoktól.

Mikor lesz?

A képzés 2 online személyes tréningből és 3 egyéni tanulási tréningből áll.

 • 1. online személyes tréning Zoom: 2023. április 26. 16:30-18:00 h
 • 3 db egyéni tanulási blokk (ehhez a Zoom tréning után küldjük a linket, a saját ritmusodban haladhatsz vele): 3 x kb. 90 perc
 • 2. online személyes tréning Zoom: 2023. május 17. 16:30-18:00 h

A képzés angol nyelven zajlik, a Tudatos Vásárlók Egyesülete a romániai ASAT és a nemzetközi URGENCI szervezet közösen dolgozta ki a SALSIFI program keretében.

A képzésen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt tudsz regisztrálni.

A regisztráltaknak a tréning előtt pár nappal küldjük a Zoom linket.

Ha szeretnél még jobban elmélyülni a közösségi mezőgazdálkodás témakörben, ajánljuk a SALSIFI projekt keretében megrendezésre kerülő további nemzetközi tréningeket is. Ezek is angol nyelven zajlanak.

Részletek hamarosan itt.


eu salsifiA program az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült az #SALSIFI projekt keretében.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás