fbpx

Impresszum és szerzői jogok

A www.tudatosvasarlo.hu internetes oldalt a Tudatos Vásárlók Egyesülete szerkeszti és tartja fenn.

Szerkesztő: Domokos Kata
Design: MakeIT Online
Fejlesztés: MakeIT Online

Kíváncsiak vagyunk véleményedre, tapasztalataidra, információidra. Szólj hozzá cikkeinkhez  Facebook és Insta oldalunkon, adj nekünk visszajelzést emailben!

Észrevételeidet és javaslataidat az alábbi címre várjuk:
E-mail: szerk[kukac]tudatosvasarlo.hu
Tel: (1) 225-8136
Fax: (1) 799-8187
Cím: 1114 Budapest Móricz Zsigmond körtér 3/A fsz. 3. 

Adatkezelési tájékoztató

Szerzői jogok

A honlap tartalmának szerzői joga a Tudatos Vásárlók Egyesületét illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – akkor annak megfelelően kell eljárni.

Olvasóink szabadon olvashatnak bármilyen, oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre. Barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket, bármit kinyomtathatnak és azt a forrás megjelölésével felhasználhatják.

A tudatosvasarlo.hu oldalról származó információk kereskedelmi célú felhasználása, bármilyen formában történő megváltoztatása vagy megjelentetése előtt kérd a Tudatos Vásárlók Egyesületének engedélyét.

Tartalom átvétele

A tudatosasarlo.hu-n megjelenő anyagaink utánközléséhez kizárólag a következő feltételekkel járulunk hozzá:

 • Csak a kérdéses cikk bevezetője és első bekezdése vehető át, ami alatt a tudatosvasarlo.hu megfelelő cikkére mutató és az odajutást lehetővé tevő élőlinket kell elhelyezni. Ennek szövege “A teljes cikk a tudatosvasaralo.hu-n érhető el”.
 • Ha hosszabb tartalom átvételét tervezed kérünk, keress meg minket!
 • Szerző feltüntetése: ” tudatosvasarlo.hu“.
 • Képek, grafikonok csak abban az esetben vehetők át, ha azok a Tudatos Vásárlók Egyesületének tulajdonában vannak, de akkor is csak külön egyeztetés után.
 • Nyomtatott újságban való megjelentetés esetén a cikkek utánközlését illetően kérjük, minden alkalommal előzetesen egyeztess velünk a részleteket illetően.

  Iratkozz fel híreinkre!

  Tippek, tesztek, programok

  Megszakítás