fbpx

Ételmentő konyhai trükkök

Molnár Klárával, az 5 elemes konyhaművészet szakértőjével vettük sorra azokat a trükköket, praktikákat, amelyek segítenek tudatosabban boldogulni a konyha világában. Hol és hogyan tárold a zöldséget-gyümölcsöt? Hogyan készíts főtt ételből házi konzervet, hogy a leves vagy a főzelék akár 2 hétig is eláljon? Mit tud a hidegvizes tartósítás? Egyáltalán, hogyan lehet kevesebb élelmiszer hulladék a konyhádban?

Molnár Klára receptjeivel rendszeresen találkozhattok oldalainkon legyen szó olyan alapanyagokról, mint a gomba, a cukkini vagy épp a zeller. A hagyományos kínai gyógyítás táplálkozási szakértőjeként az étkezési irányzatok útvesztőjében kalauzolja el mindazokat, akik egészségük megőrzésére, gyógyulásra, jó emésztésre, megújulásra vágynak. Az 5 Elemes Étrend oldalon recepteket, életmódtanácsokat oszt meg. Az irányelveket a kínai orvoslás adja, a receptek, alapanyagok és az étrend szezonális és helyi alapanyagokból áll össze – érdekesen, izgalmasan, színesen.

Közös webinárunkból

 • hasznos tippeket kaphatsz arra, hogyan és hol tárold a zöldségeket, gyümölcsöket, hogy hosszan felhasználhatók maradjanak,
 • megtudhatod, hogyan készíts főtt ételből “házi konzervet”, hogy a leves vagy a főzelék akár 2 hétig is eláljon,
 • megtudhatod, mit tud a hidegvizes tartósítás,
 • és kiderül, hogyan érd el, hogy kevesebb élelmiszer hulladék keletkezzen a konyhádban.

ételmentő konyhai trükkök gomb

A beszélgetést adomány ellenében nézheted meg.

Ajánlott adomány min. 2.000 Ft.

 

 

Adományodat banki utalással is küldheted.

Számlaszámunk: Magnet Bank, 16200106-00108490
IBAN: HU40 1620 0106 0010 8490 0000 0000

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni Neked a webinárt, kérjük az utalás közleményébe mindenképp írd be a következőket: ADOMÁNY, ÉTELMENTŐ-WEBINÁR és az e-mailcímed!

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás