fbpx

ETIKUS KERESKEDELEM

Méltányos, etikus munkakörülményeket mindenkinek

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Legfrissebb cikkeink

tudatos vásárló mobil applikáció

Pálmaolajmentes, fairtrade, bio és vegán termékeket is kereshetünk a Tudatos Vásárló mobil applikációval

Bővült a Tudatos Vásárló mobil alkalmazás: a megbízható tisztítószerek mellett májustól pálmaolajmentes, Fairtrade, vegán és bio termékeket is kereshetünk.

H&M tisztességes bér

Ne csak a szád járjon, a pénzedet is tedd oda!

Két non-profit szervezet arra hívja fel a bankokat, hogy befektetéseikkel gyakoroljanak nyomást a fast fashion óriás H&M csoportra.

Globális krízishelyzetben még fontosabb a fenntartható élelmiszer

A  világ vezető bio vásárának egyik fő témája idén az volt, hogyan hat a háborús konfliktus a kelet-közép-európai régió agrárpolitikájára.

Még több cikk

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek
Facebook

Instagram

💥!INDUL A GREENWASHING KIHÍVÁS - CSATLAKOZZ TE IS (LINK A BIÓBAN)!💥
Gyáraink csakis fenntartható forrásból…, környezetbarát összetevők, öko, bio, mikroplasztik mentes. Ismerős? Te is úgy érzed, hogy torpedóznak🔫 a csalóka, megtévesztő, túlzó, félreérthető és legfőképpen hiányos információk vásárláskor? Tarts velünk őszi kihívásunkban és vedd fel velünk a harcot ellenük! Természetesen a kihívás teljesítését tippekkel, hasznos információkkal segítjük, ezen felül‼️ részt vehetsz egy ingyenes webináron, ahol szakértőink még mélyebben beavatnak a cégek mocskos és megtévesztő álzöld praktikáiba.
Mit vállalhatsz a kihívás során?
💚1. Vállalás: Tájékozódj és tudatosítsd!
💚2. Vállalás: Ne tűrd tovább, tiltakozz!
💚3. Vállalás: Támogatnál minket? Torpedózz!
⏱Regisztrációs határidő:október 2., éjfél
📣A kihívás időtartama: 2022. október 6. – október 20.
📍Webinár: online, október 7., 18 óra.
🎁A leglelkesebb greenwashing vadászok AJÁNDÉKOT is kapnak! Azok között, akik a kihívás végén beküldik a fotóikat, leveleiket, azok között 15 db 6000 Ft-os Zöldbolt ajándékutalványt és Tudatos Vásárló kitűzőt sorsolunk ki. 
#greenandsafe #LIFE #greenwashing #zöldrefestés #vegyszermentes #vegyszermentesháztartás #hulladékmentes #zöldjövő #hulladékcsökkentés #tudatosság #tudatoséletmód #környezetvédelem #hulladékmentesháztartás #ecofriendly #zöldháztartás #zöldotthon #haztartas #gogreen⁠ #zöldrefestés #környezettudatosság #környezetbarát #ökocímke #fenntarthatóság #fenntarthatójövő

12 pont

Videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó

Adatbázisok

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok