fbpx

ETIKUS KERESKEDELEM

Méltányos, etikus munkakörülményeket mindenkinek

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  adatvédelmi nyilatkozatot

   

  Legfrissebb cikkeink

  Kérj másnak ajándékot!

  Kérj másnak karácsonyi ajándékot! Mi őket ajánljuk

  Idén kérd karácsonyra, hogy az ajándékodra szánt összeget inkább adományozza egy civil szervezetnek. Mi a Tudatos Vásárlóknál őket ajánljuk.

  gomba webinár

  Minden, amit a gombáról tudnod kell – webinár

  A Felelős Gasztrohőssel közös Gomba-webinárunkon Werlein Anna biológus, gomba-szakellenőr oszt meg velünk hasznos praktikákat.

  COP27 klímakonferencia

  Olyan az éghajlatváltozási világkonferencia, mintha az Idétlen időkig-ben lennénk

  Az ENSZ klímakonferenciája idén is összeül, ugyanott topogunk, fogy az idő és a remény is. Mint Bill Murray-é az Idétlen időkig-ben.

  Még több cikk

  Legnépszerűbb cikkeink

  További cikkek
  Facebook

  Instagram

  🍽Nemrég megmutattuk, hogy mi az az 5 dolog, amire talán nem is gondoltál volna, hogy beteheted a mosogatógépbe. Most azonban azokat gyűjtöttük össze, amiket semmiképp se próbálj meg a mosogatógépben megtisztítani. Részletekért kattints! 👉 LINK A BIÓBAN
#ICRT #tesztek #termékteszt #fogyasztóvédelem #tudatosvásárló
  🌿Te is örültél, amikor kiderült, hogy az ecet fertőtlenít? Ahhoz, hogy ezt bizonyítsuk, laboratóriumi tesztre volt szükség, amit nem a fenntarthatóság tündér keresztanyája fizetett ki, hanem a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Ahhoz, hogy ezt a munkát folytatni tudjuk, és még több vizsgálatot, tesztet végezhessünk el, amiből aztán cikkek és posztok születnek, a te támogatásodra is szükség van - ráadásul most ez neked pénzbe sem került, hiszen az SZJA 1%-od felajánlásával is tehetsz a fenntartható jövőért!
💚Tudj meg többet a Tudatos Vásárlók Egyesületének munkájáról és az SZJA felajánlás részleteiről a tudatosvasarlo.hu oldalon - LINK A BIÓBAN!
#tudatovásárló #vegyszermentes #vegyszermentesháztartás #hulladékmentes #zöldjövő #hulladékcsökkentés #tudatoséletmód #környezetvédelem #takarítás #tisztítószer #hulladékmentesháztartás #zöldháztartás #zöldotthon #haztartas #gogreen⁠ #környezettudatosság #környezetbarát #ökocímke #fenntarthatóság #fenntarthatójövő
  🍄A gombák rendkívül egészségesek, ráadásul ha van benned egy kis kalandvágy és nyitottság, akár teljesen ingyen is hozzájuk juthatsz! Webinárukban Werlein Anna biológus, gomba-szakellenőr oszt meg hasznos, gyakorlati tippeket a gombászásról, gomba vásárlásról, és természetesen a gomba feldolgozásáról is néhány újhullámos receptötlet formájában.
💻A webinár adomány ellenében elérhető a weboldalunkon! A részleteket a tudatosvasarlo.hu oldalon találod: LINK A BIÓBAN!
#helyi #termelői #termelőipiac #gazda #szezonális #klímabarátkonyha #klímabaráttányér #foodie #táplálkozás #tudatoséletmód #veggies #gasztro #zöldség #mutimiteszel_mentes #hulladekmentes #fenntartható #környezetvédelem #fenntarthatóság

  12 pont

  Videók

  Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

  Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

  Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

  Még több videó

  Adatbázisok

  Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

   Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
   Bónusz: tippek, tesztek, programok