fbpx
mobil app vegán bio

Bio és vegán termékekkel bővült az ingyenes Tudatos Vásárló mobil applikáció

Több mint 300 termékkel bővült a Tudatos Vásárló mobil alkalmazás. Így bio élelmiszereket és vegán élelmiszereket is ellenőrizhetünk a minősített környezetbarát termékek, fenntartható tisztítószerek, etikus élelmiszerek és pálmaolajmentes termékek mellett. Egy ingyenes hazai mobil alkalmazás, amellyel célzottan kereshetünk az igazoltan környezetkímélőbb, egészségesebb és etikus termékekre a leveskockáktól a teákon át a mosogató tablettákig.

A fenntartható életmódot támogató applikáció abban segíti a fogyasztókat, hogy felismerjék a tisztítószerek egészségre és környezetre gyakorolt hatásait, hogy könnyen felmérjék, melyik termék milyen vegyszereket tartalmaz, de szűrhetünk pálmaolajmentes, Fairtrade, vegán és bio termékekre is.

Milyen keresési szempontokat választhatsz az applikcióban?

Bio élelmiszerek

Vegán élelmiszerek

Minősített környezetbarát termékek

Etikus élelmiszerek – méltányos kereskedelmi (fairtrade), pálmaolajmentes termékek, 

Fenntartható tisztítószerek

Milyen termékek kerültek be?

Rágcsálnivalók, sós és édes kekszek, snackek, szószok, alapporok és leveskockák, italok, félkész ételek, cukor, liszt, rizs, fűszerek, lekvárok, méz, tea, kávé, kakópor.

Az applikáció további bővítéséhez és ahhoz, hogy az adatbázis továbbra is ingyenes maradjon most a Te segítségedet is kérjük. Minden kis adomány egy lépéssel közelebb visz ahhoz, hogy anyagi lehetőségeitől függetlenül mindenkit támogathassunk a tudatos vásárlásban.támogatom gomb

Innen töltheted le a Tudatos Vásárló mobil alkalmazást:

Google Play        App Store

Nem mindegy, mit eszel!

Élelmezésünk, élelem beszerzési rendszerünk óriási hatást gyakorol az éghajlatváltozásra, konzerválja a szegénységet, fokozza a természeti környezet pusztulását. Az éghajlatváltozás és globális kizsákmányolás az EU polgárainak a jövővel kapcsolatos aggodalmai között az első helyen áll. Az EU polgáraiként, magánszemélyként a mi felelősségünk is szerepet vállalni a világ előtt álló kihívások megoldásában.

Kövesd a #GoEAThical és az #OurFoodOurFuture hashtaget a Facebookon és az Instagrammon, oszd meg a kampányt másokkal is.

Ne tápláld tovább a kizsákmányolást! A pénzed szavazat!

Képek forrása: canva.com

ofof, ökokörEz a tartalom az Európai Unió #GoEAThical – OurFood.OurFuture projektje finanszírozásában készült.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás