fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Ételmentő konyhai trükkök – webinár

ételmentő konyhai trükkök webinár

Molnár Klárával, az 5 elemes konyhaművészet szakértőjével vettük sorra azokat a trükköket, praktikákat, amelyek segítenek tudatosabban boldogulni a konyha világában. Hol és hogyan tárold a zöldséget-gyümölcsöt? Hogyan készíts főtt ételből házi konzervet, hogy a leves vagy a főzelék akár 2 hétig is eláljon? Mit tud a hidegvizes tartósítás? Egyáltalán, hogyan lehet kevesebb élelmiszer hulladék a konyhádban?

Molnár Klára receptjeivel rendszeresen találkozhattok oldalainkon legyen szó olyan alapanyagokról, mint a gomba, a cukkini vagy épp a zeller. A hagyományos kínai gyógyítás táplálkozási szakértőjeként az étkezési irányzatok útvesztőjében kalauzolja el mindazokat, akik egészségük megőrzésére, gyógyulásra, jó emésztésre, megújulásra vágynak. Az 5 Elemes Étrend oldalon recepteket, életmódtanácsokat oszt meg. Az irányelveket a kínai orvoslás adja, a receptek, alapanyagok és az étrend szezonális és helyi alapanyagokból áll össze – érdekesen, izgalmasan, színesen.

Közös webinárunkból

  • hasznos tippeket kaphatsz arra, hogyan és hol tárold a zöldségeket, gyümölcsöket, hogy hosszan felhasználhatók maradjanak,
  • megtudhatod, hogyan készíts főtt ételből „házi konzervet”, hogy a leves vagy a főzelék akár 2 hétig is eláljon,
  • megtudhatod, mit tud a hidegvizes tartósítás,
  • és kiderül, hogyan érd el, hogy kevesebb élelmiszer hulladék keletkezzen a konyhádban.

ételmentő konyhai trükkök gomb

A beszélgetést adomány ellenében nézheted meg.

Ajánlott adomány min. 2.000 Ft.

 

 

Adományodat banki utalással is küldheted.

Számlaszámunk: Magnet Bank, 16200106-00108490
IBAN: HU40 1620 0106 0010 8490 0000 0000

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni Neked a webinárt, kérjük az utalás közleményébe mindenképp írd be a következőket: ADOMÁNY, ÉTELMENTŐ-WEBINÁR és az e-mailcímed!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha érdekelnek a gabonák és az egészséges táplálkozás, nézd meg a beszélgetést a Családi napról az ősgabonákról Dr. Szira Fruzsinával az ÖMKI vezető kutatójával, Fülöp Ádámmal a Pipacs Pékség […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok