fbpx
gomba webinár

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Minden, amit a gombáról tudnod kell – webinár

A Tudatos Vásárlók Egyesülete és a Felelős Gasztrohős közös Gomba-webinárján Werlein Anna biológus, gomba-szakellenőr oszt meg velünk sok érdekességet a gombák csodálatos világáról.

gombaSzóba kerülnek a gomba táplálkozástani értékei, gyakorlati tanácsok hangzanak el a vásárlást, szedést, otthontermesztést illetően. Megtudhatod, hogyan érdemes tárolni, felhasználni, és még néhány újhullámos receptötlettel is gazdagodhatsz.

Ha szeretnéd utólag visszanézni, adomány ellenében itt megteheted.
Ajánlott adomány min. 2.000 Ft.

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni Neked a webinárt, kérjük az utalás közleményébe mindenképp írd be a következőket: ADOMÁNY, GOMBA-WEBINÁR és az e-mailcímed!

Adományodat a lenti gombbal vagy banki utalással is küldheted.

Számlaszámunk: Magnet Bank, 16200106-00108490
IBAN: HU40 1620 0106 0010 8490 0000 0000

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás