fbpx

SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

Tisztán és természetesen az egészséges szépségért

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  adatvédelmi nyilatkozatot

   

  Legfrissebb cikkeink

  klímasemleges Rossmann sajátmárkás termékek

  Tényleg klímasemlegesek a Rossmann sajátmárkás termékei?

  A Rossmann polcain Climate neutral logós klímasemleges termékeket találunk. Alaposan górcső alá vettük, miben áll ez a klímasemlegesség.

  a képen fehér fürdőszobában, ahol kék ées zöld apró részletek látszanak fogkefére nyom fogkrémet egy fiatal nő

  Milyen fogkrémet válasszak? Fogkrémek tesztje

  Milyen a jó fogkrém? Melyik egészséges? Mit tartalmazhatnak a fogtisztító szerek? Van amelyik összetevőt jobb, ha kerüljük?

  a képen egy pár csók előtt

  Riasztóan magas arányban találtak vegyi anyagokat férfiak vizeletében

  Egyre tisztább és vészjóslóbb képet kapunk arról, hogy milyen szerepet játszanak a vegyi anyagok a spermiumszám csökkenésében.

  Még több cikk

  Legnépszerűbb cikkeink

  További cikkek
  Facebook

  Instagram

  ❗Tarts ma velünk a FOGYASZTÁSI BÖJTBEN!❗
🛒Bár a Black Friday az évek során teljesen átalakult, és egy napról több hét hosszúra dagadt, mi 2004 óta ezen a napon tartjuk a Ne vásárolj semmit! napot. A szimbolikus kezdeményezés célja, hogy legalább egy napra megálljunk és megvizsgáljuk a fogyasztási szokásainkat: vajon mindenre szükségünk van, amit megveszünk?
🌏A Ne vásárolj semmit! nap nem arról szól, hogy ilyenkor nem lehet WC-papírt vagy ebédet venni, és az is egyértelmű, hogy egy napnyi önmegtartóztatás még nem csökkenti a túlfogyasztást. Ez a nap nem megtilt, hanem óva int: kerüljük a felesleges vásárlást, azaz a pocsékolást, mert felzabáljuk a véges erőforrásainkat.
⏰Magyarországra ez különösen igaz, ahol a túllövés napja idén május 30-ra esett, míg a világátlag július 22-re. Vagyis mi magyarok ekkora feléltük a ránk eső keretet.
💰Ne feledd! A pénzed szavazat, és az is egy döntés, ha nem költöd el semmire! Úgyhogy, nemvásárlásra fel!
🔗Olvasd el cikkünket a Black Friday és a mostani gazdasági helyzet kapcsolatáról, valamint a Ne vásárolj semmit! nap üzenetéről: LINK A BIÓBAN!
#fogyasztóvédelem #tudatosvásárló #blackfriday #nevásároljsemmitnap #nevásárolj #tudatosfogyasztás #fenntarthatóság #fogyasztáscsökkentés

  12 pont

  Videók

  Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

  Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

  Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

  Még több videó

  Adatbázisok

  Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

   Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
   Bónusz: tippek, tesztek, programok