fbpx

SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

Tisztán és természetesen az egészséges szépségért

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Legfrissebb cikkeink

mikroszálak légszennyezés szárítógépek

Egy szárítógép 15 perc alatt több százezer mikroszállal szennyezi a környezetet

A szárítógépben szárítás súlyosan terheli mikroszálakkal a levegőt. Óriási különbség van ugyanakkor a műszálas és a pamutszálas szennyezés környezeti hatásai között.

Eper, szőlő, bogyós gyümölcsök - ezekben van a legtöbb vegyszerkoktél

Eper, szőlő, bogyós gyümölcsök – ezekben van a legtöbb vegyszerkoktél

2021-ben is kijött, mennyi növényvédőszer maradvány van az európai uniós élelmiszerekben. Több mint 1/4-ük tartalmazott többféle szermaradékot is, az együttes hatást pedig nem ismerjük.

kozmetikumok EU-ökocímke EU-Ecolabel

Kozmetikumokra is jön a hiteles zöld minősítés, az EU-ökocímke

Tisztítószereken, tisztálkodószereken egymást érik az ál-környezetbarát minősítések. Az EU 2021 októberétől kiterjeszti az EU-ökocímke minősítés lehetőségét az összes kozmetikai termékre, hogy a vásárlók megtalálják a valóban zöld kozmetikumokat.

Környezettudatos életmód 5 lépésben Eke Angélával

Környezettudatos életmód 5 lépésben Eke Angélával

Eke Angéla szabadúszó-színművész a Tudatos Vásárlóknak elmondta, mit tesz a mindennapokban a fenntarthatóságért.

Még több cikk

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek
Facebook

Instagram

Tesztjeink már többször bizonyították, az ár nem garancia a minőségre, és így van ez a konyhai robotgépek esetében is. Tesztünkből minden kiderül 👉  LINK A BIÓBAN!
Konyhai robotgép tesztünket is laboratóriumban, nemzetközi fogyasztóvédelmi szervezetekkel közösen végeztünk, tehát márkafüggetlen, és objektív szempontok szerint értékeli az egyes termékeket. 
✅Működés: így a tojáshab készítésétől a kenyértészta készítésen és a diófélék aprításán át a répa/sajt reszelésig számos funkciót teszteltünk
✅Használat egyszerűsége
✅Tervezés és kivitelezés - beleértve a motor élettartamát 
✅Zajszint 
✅Energiafogyasztás
Tesztünket az oldalunkon tudod megvásárolni 👉 LINK A BIÓBAN
A teszt fizetős, miért?
💚Független, reklámmentes: a nemzetközi ICRT (International Consumer Research & Testing) hálózat, amelynek a Tudatos Vásárlók Egyesülete is tagja, gyártóktól független.
💚Standardizált tesztelési módszerek: objektív szempontok szerint értékelünk.
💚Akkreditált laboratóriumok: évente több mint 50 nagy és számos kisebb teszt készül. Több ezer terméket tesztelünk, mintegy 60 akkreditált laboratórium bevonásával.
💚Több mint 50 millió fogyasztót segítünk világszerte: az ICRT tagszervezetei havonta több mint 50 millió fogyasztóhoz jutunk el világszerte.
#ICRT #teszt #fogyasztóvédelem #konyhairobotgép #konyha #főzés #robotgép #gasztro #vásárlás #háztartás #háztartásigép
💚 Tegnap kezdetét vette a KomPosztoló kihívás, így kiküldtük az első hírleveleket, amiben sok-sok hasznos információt és segítséget találsz a vállalásod teljesítéséhez. 
❗Ellenőrizd a Spam és a Promóciók mappádat is, mert lehet, hogy ott landolt a levelünk! 
#zuglo #enes #komposztolo #komposzt #komposztolás #környezetvédelem #fenntarthatóság #hulladékcsökkentés #zöldhulladék
Többfunkciós konyhai robotgép, mixer vagy turmixgép? Cikkünk segít eldönteni, hogy melyik a legjobb választás a számodra 👉 LINK A BIÓBAN
Cikkünkben összegyűjtöttük a többfunkciós robotgépek, kézi aprítók, álló mixerek, kézi mixerek, turmixgépek, botmixerek előnyeit és hátrányait, és arra is kitértünk, hogy a pénztárcád, a használat gyakorisága és rendelkezésre álló hely függvényében melyik készüléket érdemes választanod, hogy a vásárlás ne csak pénzkidobás legyen.
#fogyasztóvédelem #ICRT #teszt #konyha #robotgép #turmix #vásárlás
💚KOMPOSZTOLJ VELÜNK!💚 - regisztrációhoz LINK A BIÓBAN!
Nem tétlenkedünk, az új évet máris egy kihívással indítjuk be, aminek a témája nem más, mint a komposztálás. Ezzel ugyanis rengeteget tehetsz azért, hogy kevesebb hulladékot termelj és fenntarthatóbb módon élj. Mit kell tudni a kihívásról?
📆A kihívás időtartama: január 19. - február 13.
Az egy hónapon át tartó kihívás során háromféle vállalást tehetsz:
✅ Otthon komposztálok
✅ Elviszem máshová!
✅ Komposzt-matekolok
📖 Regisztrált KomPosztolóink 1 alkalmas ingyenes online webináron vehetnek részt, ahol Udvarnoki Tünde, a @compot.composter megalkotójának segítségével megismerkedhetnek a komposztálás alapjaival, aranyszabályaival és néhány praktikus jótanácsot is kapnak.
🔗 Regisztráció: LINK A BIÓBAN
📆 Jelentkezési határidő: január 18., éjfél
🎁 Azok között pedig, akik teljesítik a kihívást és az első 50 között fotóval együtt visszaküldik az értékelő kérdőívet, három darab Zöldbolt ajándékutalványt sorsolunk ki, 30 ezer, 20 ezer és 10 ezer forint értékben!
Humuszra fel!
#zuglo #enes #tudatosvásárló #komposzt #komposztálás #compost #composting #hulladékcsökkentés #zerowaste #körforgás #konyha #háztartás #fenntarthatóság #környezetvédelem #környezettudatosság #veggies #veggeiscraps

12 pont

Videók

Adatbázisok

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára