fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Tiszta otthon ÖkoKörös élmények első kézből

| Tudatos Vásárló

ÖkoKör

A közösség ereje és az apró lépésekben haladás hosszú távú elköteleződést eredményez a zöld életmód mellett. Inspiráció, nagy felismerések, bevált és felejtős takarítási praktikák. Ez jellemző a Tiszta otthon ÖkoKörökre. Ismerd meg a résztvevők történeteit, és csatlakozz az ÖkoKör közösséghez.

Tóth Andi Tiszta otthon ÖkokörAz ÖkoKörökkel óriási energiát és új lendületet kaptam 

Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül blog írója is indított Tiszta otthon ÖkoKör csoportot. Megírta, mit ad neki, mit adhat bárkinek ez a lehetőség.

 

 

ökokör, háztartászöldítés A lehető legjobbkor érkezett az életembe az ÖkoKör-vezető képzés…

… mert pontosan annak az első lépésnek a megtételét teszi sokkal könnyebbé, amit sokszor és sokan még a meglévő elhatározás mellett is nehezen tesznek meg – írja Nagy Réka Ökoanyu az ÖkoKör csoportvezető képzésről.

 

ökokör, háztartászöldítés

Kis lépésekben mindent meg lehet változtatni – Évi története

Évi már több mint 5 éve, 2015-ben vett részt az ÖkoKör csoportvezető képzésen. Hogyan szerzett életre szóló barátokat egy ismeretlen városban? Mi volt neki a legnehezebb kihívás? Hogy jön ide a rabszolgamunka és az adománybolt? Megmaradt-e egyáltalán valami annyi év után az ÖkoKörből? Kiderül, ha belepillantasz Évi történetébe.

 

ökokör háztartászöldítés közösség Nagyon fontos, hogy örömöt leljünk a változtatásban – Lili története

Lili egy klímaváltozással foglalkozó nemzetközi szervezetnél dolgozik. Szabadideje jelentős részét a kertben tölti.  Csoportvezetőként 2020 őszén tartott Tiszta otthon ÖkoKört. Mi történt a fugával és a WC kacsával? Mi van, ha a csoportvezető nem tud válaszolni minden kérdésre? Olvasd el Lili történetét!

 

ökokör, háztartászöldítés

A többiek lelkesedése vonzott az újabb felfedezések felé – Bogi története

Bogi Tiszta otthon ÖkoKör csoportot vezetett, offline és online formában is. Nem a technika ördöge, ezért az online csoport igazi mélyvíz volt, de magával ragadta a résztvevők lelkesedése. Sok receptpróba, szembesülés az eldobható törlőkendővel, neten keringő takarítási mítoszok. Lapozz bele Bogi történetébe!

 

ökokör, vegyszermentesHívőként is fontos kérdés a teremtett bolygónk és az egészségünk védelme – Fanni története 

Fanni kisgyerekes anyuka, lelkészfeleség. Fél éve költöztek Nagyvelegre, így egy szinte teljesen idegen környezetben szervezte meg az első ÖkoKör csoportját. Mint utólag kiderült, nem csak a háztartása lett zöldebb az ÖkoKörtől, de a csoport révén hamar beilleszkedett a helyi közösségbe.

 

ökokör, vegyszermentesKiléptünk a tehetetlenségünk börtönéből – Laura története

“Az ÖkoKör számomra azért volt motiváló, mert végre lehetett beszélgetni, megosztani a terheket, és észrevenni, hogy nem vagyok egyedül a törekvéseimmel, kérdéseimmel, sikereimmel és a csalódásaimmal sem.” Ismerd meg Laura történetét, aki Dabason tartott Tiszta otthon ÖkoKört, majd ÖkoKör Kamrába is belevágtak. 

 

 

greenandsafe ökokör

A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára