fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Tiszta otthon ÖkoKörös élmények első kézből

| Tudatos Vásárló

ÖkoKör

A közösség ereje és az apró lépésekben haladás hosszú távú elköteleződést eredményez a zöld életmód mellett. Inspiráció, nagy felismerések, bevált és felejtős takarítási praktikák. Ez jellemző a Tiszta otthon ÖkoKörökre. Ismerd meg a résztvevők történeteit, és csatlakozz az ÖkoKör közösséghez.

Tóth Andi Tiszta otthon ÖkokörAz ÖkoKörökkel óriási energiát és új lendületet kaptam 

Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül blog írója is indított Tiszta otthon ÖkoKör csoportot. Megírta, mit ad neki, mit adhat bárkinek ez a lehetőség.

 

 

ökokör, háztartászöldítés A lehető legjobbkor érkezett az életembe az ÖkoKör-vezető képzés…

… mert pontosan annak az első lépésnek a megtételét teszi sokkal könnyebbé, amit sokszor és sokan még a meglévő elhatározás mellett is nehezen tesznek meg – írja Nagy Réka Ökoanyu az ÖkoKör csoportvezető képzésről.

 

ökokör, háztartászöldítés

Kis lépésekben mindent meg lehet változtatni – Évi története

Évi már több mint 5 éve, 2015-ben vett részt az ÖkoKör csoportvezető képzésen. Hogyan szerzett életre szóló barátokat egy ismeretlen városban? Mi volt neki a legnehezebb kihívás? Hogy jön ide a rabszolgamunka és az adománybolt? Megmaradt-e egyáltalán valami annyi év után az ÖkoKörből? Kiderül, ha belepillantasz Évi történetébe.

 

ökokör háztartászöldítés közösség Nagyon fontos, hogy örömöt leljünk a változtatásban – Lili története

Lili egy klímaváltozással foglalkozó nemzetközi szervezetnél dolgozik. Szabadideje jelentős részét a kertben tölti.  Csoportvezetőként 2020 őszén tartott Tiszta otthon ÖkoKört. Mi történt a fugával és a WC kacsával? Mi van, ha a csoportvezető nem tud válaszolni minden kérdésre? Olvasd el Lili történetét!

 

ökokör, háztartászöldítés

A többiek lelkesedése vonzott az újabb felfedezések felé – Bogi története

Bogi Tiszta otthon ÖkoKör csoportot vezetett, offline és online formában is. Nem a technika ördöge, ezért az online csoport igazi mélyvíz volt, de magával ragadta a résztvevők lelkesedése. Sok receptpróba, szembesülés az eldobható törlőkendővel, neten keringő takarítási mítoszok. Lapozz bele Bogi történetébe!

 

ökokör, vegyszermentesHívőként is fontos kérdés a teremtett bolygónk és az egészségünk védelme – Fanni története 

Fanni kisgyerekes anyuka, lelkészfeleség. Fél éve költöztek Nagyvelegre, így egy szinte teljesen idegen környezetben szervezte meg az első ÖkoKör csoportját. Mint utólag kiderült, nem csak a háztartása lett zöldebb az ÖkoKörtől, de a csoport révén hamar beilleszkedett a helyi közösségbe.

 

ökokör, vegyszermentesKiléptünk a tehetetlenségünk börtönéből – Laura története

“Az ÖkoKör számomra azért volt motiváló, mert végre lehetett beszélgetni, megosztani a terheket, és észrevenni, hogy nem vagyok egyedül a törekvéseimmel, kérdéseimmel, sikereimmel és a csalódásaimmal sem.” Ismerd meg Laura történetét, aki Dabason tartott Tiszta otthon ÖkoKört, majd ÖkoKör Kamrába is belevágtak. 

 

ökokör

Vega kencekrém és házi szappan készítés ÖkoKörben

Ingyenes workshopunkon szappant készítettünk és vega szendvicskrémeket kutyultunk ÖkoKöröseinkkel Wekerlén a Közös kávézó és konyha, valamint a Vászonzsákoslány segítségével. Képes beszámolónk következik.

 

 

 

greenandsafe ökokör

A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára