fbpx
ökokör

Vega kencekrém és házi szappan készítés ÖkoKörben

Ingyenes workshopunkon szappant készítettünk és vega szendvicskrémeket kutyultunk ÖkoKöröseinkkel Wekerlén a Közös kávézó és konyha, valamint a Vászonzsákoslány segítségével. Képes beszámolónk következik.

ökokör

A wekerlei Közös kávézó és konyha  szakácsai profi módon ötvözik a szezonalitást, vegánságot, a helyi alapanyagokat, a zero waste gyakorlatot és a cukiságot. Köszönjük Molnár Szilvi, Szalai Szilvi és Vicze-Máthé Bori!

ökokör

Van mit tanulnunk tőlük, ezért külön öröm volt, hogy náluk tarthattuk az ÖkoKörösöknek szóló workshopot. 

ökokör

A Közös konyha stábja a hétköznapokban is bevethető praktikákat osztott meg velünk a vegán ételkészítésről.

ökokör

Szalai Szilvi is beállt a konyhába, hogy segítsen nekünk. Ő már sokszoros csoportvezető. Három ÖkoKört tartott a wekerlei Közösben. Ismerd meg Szilvi ÖkoKörös történetét >>>

ökokör

Készül a zöldborsós tunki-tunki😊

ökokör

Aszalt paradicsomos pesztót is készítettünk.

ökokör

Antal Éva, a  Vászonzsákoslány segítségével készültek a szappanok.

ökokör

Vegán és pálmaolaj mentes alapanyaggal dolgoztunk.

ökokör

A Tiszta otthon ÖkoKörben sok csoportban saját tisztítószert is kutyultak. Ismerd meg a Tiszta otthon ÖkoKörösök történetét >>>

ökokör

Gyógynövényes, illóolajos csodák születtek.

ökokör

Érdekel az ÖkoKör Kamra vagy a Tiszta otthon ÖkoKör? Iratkozz fel ITT, és időben értesítünk a 2022 őszi csoportvezető képzésről és az induló csoportokról!

Fotók: Chris Allan

 

A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás