fbpx

BABA-MAMA

Egészségben, biztonságban, örömmel.

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  adatvédelmi nyilatkozatot

   

  Legfrissebb cikkeink

  mosógép teszt legjobb 2023

  Melyik a legjobb mosógép jó áron? Tesztösszefoglaló

  BEKO, Bosch, Candy, Gorenje, Grundig, Haier, Ikea, Indesit, LG, Miele, Samsung, Whirlpool. Melyik mos, öblít, centrifugál jól?

  lebomló kendő teszt

  Teszteltük: lebomlik-e a lebomlónak mondott nedves törlőkendő?

  A lebomló nedves törlőkendők újra és újra vitát kavarnak: lebomlanak-e valójában, amikor egy mozdulattal leküldjük őket a csatornába?

  legjobb szárítógép teszt 2023

  Melyik a legjobb szárítógép? Tesztösszefoglaló

  Beco, Candy, Gorenje, Indesit, Whirlpool, Bosch, LG, Miele. Mutatjuk, melyek a legolcsóbbak, legcsendesebbek, a legtöbb áramot fogyasztók.

  Még több cikk

  Legnépszerűbb cikkeink

  További cikkek
  Facebook

  Instagram

  🍽Nemrég megmutattuk, hogy mi az az 5 dolog, amire talán nem is gondoltál volna, hogy beteheted a mosogatógépbe. Most azonban azokat gyűjtöttük össze, amiket semmiképp se próbálj meg a mosogatógépben megtisztítani. Részletekért kattints! 👉 LINK A BIÓBAN
#ICRT #tesztek #termékteszt #fogyasztóvédelem #tudatosvásárló
  🌿Te is örültél, amikor kiderült, hogy az ecet fertőtlenít? Ahhoz, hogy ezt bizonyítsuk, laboratóriumi tesztre volt szükség, amit nem a fenntarthatóság tündér keresztanyája fizetett ki, hanem a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Ahhoz, hogy ezt a munkát folytatni tudjuk, és még több vizsgálatot, tesztet végezhessünk el, amiből aztán cikkek és posztok születnek, a te támogatásodra is szükség van - ráadásul most ez neked pénzbe sem került, hiszen az SZJA 1%-od felajánlásával is tehetsz a fenntartható jövőért!
💚Tudj meg többet a Tudatos Vásárlók Egyesületének munkájáról és az SZJA felajánlás részleteiről a tudatosvasarlo.hu oldalon - LINK A BIÓBAN!
#tudatovásárló #vegyszermentes #vegyszermentesháztartás #hulladékmentes #zöldjövő #hulladékcsökkentés #tudatoséletmód #környezetvédelem #takarítás #tisztítószer #hulladékmentesháztartás #zöldháztartás #zöldotthon #haztartas #gogreen⁠ #környezettudatosság #környezetbarát #ökocímke #fenntarthatóság #fenntarthatójövő
  🍄A gombák rendkívül egészségesek, ráadásul ha van benned egy kis kalandvágy és nyitottság, akár teljesen ingyen is hozzájuk juthatsz! Webinárukban Werlein Anna biológus, gomba-szakellenőr oszt meg hasznos, gyakorlati tippeket a gombászásról, gomba vásárlásról, és természetesen a gomba feldolgozásáról is néhány újhullámos receptötlet formájában.
💻A webinár adomány ellenében elérhető a weboldalunkon! A részleteket a tudatosvasarlo.hu oldalon találod: LINK A BIÓBAN!
#helyi #termelői #termelőipiac #gazda #szezonális #klímabarátkonyha #klímabaráttányér #foodie #táplálkozás #tudatoséletmód #veggies #gasztro #zöldség #mutimiteszel_mentes #hulladekmentes #fenntartható #környezetvédelem #fenntarthatóság

  12 pont

  Videók

  Szezonális táplálkozás egészségesen, közvetlenül a gazdától

  Szezonális táplálkozás egészségesen, közvetlenül a gazdától

  2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha lemaradtál, nézd meg Szezonális táplálkozás egészségesen, közvetlenül a gazdától című beszélgetést Dr. Lengyel Boglárka gyerekorvossal, Dr. Király Ágnessel a FerMentor Blog és Műhelytől, és Vida Kata gasztroblogerrel és […]

  Még több videó

  Adatbázisok

  Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

   Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
   Bónusz: tippek, tesztek, programok