fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Milyen a jó piac? – Képzés és műhelymunka Kisteleken a helyi termékek piacra jutásáról

Szeretnél vásárlóként Kistelek vonzáskörzetében jó minőségű élelmiszerhez jutni? Termelőként keresed termékeid helyi piacát, többet szeretnél tudni a vásárlók igényeiről? Érdekelt vagy egy jó piac műkésében? Gyere el október 3-án a TVE képzésére, Kistelekre!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) az ópusztaszeri Vackor Környezet- és Természetvédelmi Egyesülettel együttműködve tartja az egy napos képzést, műhelymunkát, arról hogyan lehet jó helyi termelői piacot csinálni a részvételi minőségbiztosítás módszereinek alkalmazásával.

Várunk mindenkit aki

·         szeretne Kistelek és vonzáskörzetében jó minőségű, környezetkímélő módon előállított, egészséges élelmiszerhez vagy más helyi termékhez jutni és érdekel, hogy ki, hol és hogyan termeli az asztalára kerülő zöldséget, gyümölcsöt.

·         termelőként, gyártóként szeretné tudni, mik a fogyasztók elvárásai, igényei, gazdaként közvetlenül a fogyasztóknak kívánja értékesíteni a terményeit, termékeit és keresei a kapcsolatot a fogyasztókkal.

·         akár gazdaként, akár vásárlóként érdekelt abban, hogy bővüljön a kistelki csarnok kínálata, fejlődjön a szolgáltatás színvonala vagy akár új piac jöjjön létre Kistelek vonzáskörzetében.

·         szeretné tudni milyen egy jól működő piac.

·         tapasztalataival, ötleteivel hozzá tud járulni ahhoz, hogy javuljon a jó minőségű, egészséges, környezetbarát termékek hozzáférhetősége.

·         nyitott arra, hogy későbbiekben akár maga is részt vállaljon a feljesztési munkákban.

GYERE EL, GONDOLKODJ, BESZÉLGESS ÉS TERVEZZ VELÜNK!

Időpont: 2015. OKTÓBER 3. (9.00-16.00 között), szombat

Helyszín: KÁRPÁTIA KINCSESHÁZ OKTATÓTEREM (Piaccsarnok fölött) 6760 KISTELEK, Rákóczi utca 4.

Regisztráció: http://tudatosvasarlo.hu/hu/civicrm/event/info?reset=1&id=91

A képzés során

·         a TVE megismerteti a részvételi minőségbiztosítás módszerét és elveit.

·         beszélgetünk és feltárjuk egy helyi piaccal kapcsolatos lehetőségeket, igényeket, megoldani kívánt feladatokat.

·         tanulunk arról, milyen egy jól működő piac.

·         megtervezzük a következő lépéseket.

A képzésről további információk Haraszti Anikónál (TVE), az aniko[kukac]tve.hu, vagy Szabó-Madarasi Editnél (Vackor Egyesület) madarasiedo[kukac]gmail.com e-mail címen kérhetőek.

 

A részvételi minőségbiztosításról bővebben itt olvashat: www.tudatosvasarlo.hu/reszveteli-minosegbiztositas

A programot a Norvég Civil Alap támogatja.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára