fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Megvannak a nyertesek, akik újraszalvétát tesztelhetnek

| Tudatos Vásárló

Idei első közös tesztünkben, amiben a TVE támogatói tesztelhetnek, újraszalvétákat fogunk kipróbálni. Január 31-ig lehetett jelentkezni, ma kisorsoltuk a nyerteseket. 

Újraszalvétát tesztelünk!

A Zöldbolt jóvoltából találtunk egy újabb izgalmas terméket, ami megkönnyítheti a tudatos vásárlók életét, egyszerűen használható és környezetbarát. A Cibi újraszalvéták külső részei pamutból készülnek, belül vízállóak és tépőzárral is rendelkeznek, tehát igazi szuper szalvéták.

Az újraszalvéta azon felül, hogy nagyon praktikus, környezetbarát, strapabíró és biztosak lehetünk benne, hogy élelmiszerrel érintkezve semmilyen kémiai anyag nem oldódik ki belőle.

 

A Zöldboltnak köszönhetően 13 darab Cibi újraszalvétát sorsoltunk ki február 1-én a TVE szupertagjai és támogatói körében.

Köszönjük mindenkinek a jelentkezését, a nyerteseknek gratulálunk!

A nyerteseket külön e-mailben fogjuk értesíteni.

 

Szívesen részt vennél hasonló játékban és tesztelnél is?

Jelentkezz szupertagnak vagy támogató tagnak ( ami amúgyis számos előnnyel jár) és a következő tesztelésnél te is a szerencsés tesztelők közé kerülhetsz.

Szupertag szeretnél lenni?

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + email címedet

Támogató tag lennél?

   

 

 

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + az email címedet

 

 

Olvasd el a korábbi tesztjeinket, amit a TVE tagjainak bevonásával végeztünk. 

 

A tesztelőket a játékra regisztráltak között fogjuk kisorsolni.

A teszt további technikai részleteit a sorsolást követően fogjuk küldeni, az újraszalvétákat a nyerteseknek levélben fogjuk elküldeni.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára