fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Hétvégi piacok, vásárok Budapesten – képekben

| Tudatos Vásárló

Az állandó piacok mellett egyre több a színvonalas alkalmi budapesti piac és vásár. Különösen a fővárosban maradóknak, itt nyaralóknak ajánljuk, hiszen kóstolgatás és bevásárlás mellett a színes forgatagban kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.  A Millenárison és a Szimpla kertben jártunk.  

A Millenáris Park ad otthont a július 21-én kezdődött Zöld Krajcáros Termelői Piac és Fesztivál idei nyári rendezvényeinek, melyet az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület szervez.

A kóstolók, koncertek, játékok mellett az érdeklődők megismerhetik a mindennapjaikba bevezethető környezettudatos fortélyokat. (Augusztus 4-én a TVE is kint lesz!) A programok között található „biokonyhászat árokparti növényekből, nyári ízek télen napenergiával, kozmetikum bemutató és kence-keverde a népszerű Lukrécia Kencéi bloggertől. Bemutatkozik a hazai Slow Food mozgalom, az érdeklődők megismerkedhetnek a szalmaház-építéssel, vagy a Bringakonyhán megjavíttathatják a helyszínen a kerékpárjukat.

A rendezvény időpontja: 

  • július 21-22.
  • augusztus 4-5.
  • augusztus 17-18-19.
  • augusztus 24-25-26

Zöld krajcár …

a Millenárison

Fotó: Mitter Balázs (luminoso)

 

A Szimpla kertben minden vasárnap 9-től 14 óráig várja az érdeklődőket a nemes egyszerűséggel Szimpla piacként futó vásári forgatag. Az egyszerű név nagyszerű kezdeményezést takar. Kóstolgatni és bevásárolni vágyók előnyben!

Piac a Szimpla kertben

Fotó: Fekete Hajnal (Védegylet)

 

***

Tetszik a TudatosVásárló.hu és szívesen olvasod cikkeinket? Ez egy nonprofit oldal, a Tudatos Vásárlók Egyesülete tartja fenn.

Minimális forrásaink vannak a működtetésre. Kérjük, hogy te is támogass bennünket, hogy több hasznos cikket publikálhassunk!Oszd meg a cikket a facebookon!

Klikkelj a cikk címe mellett!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok