fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Elindult a TudatosVásárló.hu Jó termék adatbázisa

| Tudatos Vásárló

Szeretnél bio, fair trade vagy magyar terméket vásárolni, de nem tudod, melyiket válaszd, vagy hol keresd? Jó termék adatbázisunk segítséget nyújt ebben. Új szolgáltatásunk az ételekkel, italokkal indul.

 

 

 

 

 

A Jó termék adatbázist azért hoztuk létre, hogy segítsük a tudatos vásárlók mindennapi döntését. Elsősorban bio és/vagy fair trade  termékeket mutatunk be különböző termékcsoportokban.Jelöljük azt is, hogy a termék Magyarországon készül-e.

  • A bio termékek mellett szól, hogy ellenőrzött körülmények között, mesterséges adalékanyag nélkül készülnek. Továbbá a termesztés és feldolgozás okozta környezetterhelés is kisebb, mint a klasszikus nagyüzemi mezőgazdaságban.
  • A fair trade vagy méltányos kereskedelemből származó termékek a harmadik világ országaiban élő termelőknek biztosítanak tisztességes megélhetést, emberibb munkakörülményeket. Ugyanakkor ezek előállításánál szigorúbb környezetvédelmi előírások is érvényesülnek.
  • A Magyarországon készült termékek vásárlásával támogatjuk a hazai gazdaságot, a hazai termelőket. Továbbá környezetvédelmi érvek is szólnak emellett, hiszen a rövidebb szállítási útvonal egyúttal kevesebb széndioxid-kibocsátást is jelent.

Az adatbázis az élelmiszerekkel indul.  Hamarosan jelentkezünk tisztítószerekkel, ruhaipari termékkel, papíráruval, irodaszerekkel is.

 

Tovább a Jó termékek adatbázishoz >>>

Kép [cc] lumaxart

 

 

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok