fbpx

| Tudatos Vásárló

Tesztelj alumínium mentes dezodort a TVE-vel!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagjainak bevonásával alumínium mentes dezodorokat tesztel. Habár egészségesebb alternatíváról van szó, a hatékonyság sem mindegy. Kíváncsiak vagyunk, melyik teljesít jobban. Legyél a tagunk, tesztelj velünk!    

Biztosan olvastál már arról, hogy a dezodorokban előszeretettel használnak alumínium sókat, mivel azok pórusösszehúzó hatásuk miatt gátolják az izzadást. Jó hogy nincs izzadságszag, viszont hátránya, hogy gátolja a méreganyag kiürülését. Bőrirritáló hatásuk lehet. Egyes kutatások szerint az alumínium lerakódik és felhalmozódik a mell szöveteiben, és növeli a mellrák kialakulásának esélyét

Egészségügyi szempontból tehát érdemes alumínium mentes terméket választani, de kérdés, hogy ezek mennyire hatékonyak az izzadás, izzadságszag ellen. A Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagjai segítségével férfi dezodorkat tesztel. Az eredményekről hamarosan beszámolunk a tudatosvasarlo.hu oldalon. 

 

 

Jelentkezz, ha vállalod, hogy

 • a TVE által küldött férfi dezodorokat az általunk összeállított szempontok alapján teszteled,

 • határidőre (kb 3 héten belül) visszajelzést adsz nekünk a tapasztalataidról.

 

Ha már TVE támogató tag vagy, jelentkezz itt tesztelőnek

Ha még nem vagy támogató tagunk, csatlakozz a TVE támogató tagjainak csapatába, fizesd be tagdíjat, és jelentkezz tesztelőnek.

 

Jelentkezési határidő: 2017. 02. 27. (hétfő) 12:00h.

 

A tesztelőket a jelentkezők közül sorsoljuk ki. 

 

Ízelítő a TVE támogató tagjainak bevonásával készült korábbi tesztekből, programokból: 

 

Szeretnél még több tesztet?  Adód 1%-ának felajánlásával is támogathatod a TVE munkáját!

 

Kép: dreamstime.com

Tetszett a cikk? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 

   

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-16-2016-00023 jelű pályázat keretében valósult meg.  

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás