Tudatos Vásárló Kedvezménykártya és támogató tagság

Legyél Te is támogató tagunk és a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával több tucat jófej helyen 5-15% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Elfogadóhelyeink listája itt >>>


2019.12.31-ig az alábbi helyeken, ill konkrét termékek esetében kiemelt kedvezményt kapsz: 

Berek Vendégház - 15%
Biokokusz - 10%
Bolyhoska - 10%
EcoCafe kávézó- Andrássy út - 15%
Mamami webáruház


Így kérd a kártyát és a tagságot:

 

 1. Jelentkezz támogató tagnak itt>>>

A regisztrációval együtt tudod igényelni a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát. Ha már korábban regisztráltál, akkor a belépést követően, a profilodon keresztül tudsz kártyát igényelni.

 

 1. Fizesd be az évi 3000 Ft tagdíjat, ehhez visszaigazoló emailen küldjük a tudnivalókat. Ha a PayPal rendszeren keresztül fizeted a tagdíjat, akkor is add meg az e-mail címedet, mert a későbbiekben ez alapján tudunk azonosítani. Köszönjük!

     

   

 2. Ha banki átutalással szeretnél fizetni, erre a számra utald a tagdíjat, az e-mail címed megadásával: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy "TVE tagság"

 3. A kártyádat a tagdíj beérkezésétől számított 2 héten belül postázzuk.

 

A kártyát a TVE támogatói kapják, akik befizetik az éves támogatói díjat, 3000 forintot. 

Támogatói tagságot (és ezzel a vele járó kedvezménykártyát) nem lehet ajándékozni, mert tagsági jogviszonyt mindenki csak saját maga nevében létesíthet, és a kártya a tagsági jogviszonnyal elválaszthatatlan kedvezmény.

 

Mitől jófej egy hely?

Jófej = valamilyen társadalmi vagy környezeti pluszt teljesít, a saját kategóriájában a többiek előtt jár, vagyis az etikus, illetve környezetbarát termékeket, szolgáltatásokat értékesítő helyek. Például bioboltok, vega éttermek, bicikliboltok, az ökoturizmus helyei, magyar dizájnerek boltjai, biokozmetikák.

A kártya megvásárlásával a Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagja lehetsz. Így nem csak kedvezményesen zöldítheted az életmódod, hanem a tudatos vásárlás ügyét is támogatod!

A kártyával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel összekapcsoljuk a tudatos vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve

 • a fogyasztók életmódjának fenntarthatóbbá tételét, és
 • az etikus és zöld kisvállalkozások sikerét és fejlődését, piacuk bővülését.

Emellett nem titkolt és fontos célunk, hogy a TVE számára független bevételt generáljunk, és végre olyan projekteket is indíthassunk, amit fontosnak gondolunk, de nincs rá pályázati forrás. Vagy hogy tudjunk fűteni az irodában, mert a pályázati források ezt sem szeretik fizetni.

 

 

Elfogadóhelyeink listája >>>

Kártya felhasználási feltételek >>>

 

Leendő elfogadóhelyeknek

Szerintünk elfogadóhelyként azért jó csatlakozni, mert:

 • új vevőket találhatsz,
 • meglévő vevőid körében erősítheted a hely környezetbarát, zöld imidzsét,
 • támogatsz egy jó ügyet.

Ha szívesen csatlakoznál az elfogadóhelyeink közé, kérjük, töltsd ki az itt található kérdőívet. Megkapjuk és pár nap múlva válaszolunk.

A kérdőív a minőségbiztosítás miatt fontos számunkra. Ennek segítségével mérjük fel a kártya-elfogadóhelyek gyakorlatait. Ezt a kérdőívet minden résztvevő és a hálózatba jelentkező vállalkozás kitölti – mindannyiunk számára fontos, hogy a szellemiségnek megfelelő kártya-elfogadóhelyeink legyenek.

A kérdőívet úgy kellett kidolgoznunk, hogy sokfajta vállalkozás (úgy kozmetikák, mint bicikliboltok stb.) számára használható legyen - ne aggódj, ha több kérdésre "nincs ilyen" típusú a válasz.

    
 
A projekt az   támogatásával valósult meg. 
 
 
 • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
  a fogyasztók érdekében