fbpx

| Tudatos Vásárló

Te+1%+TVE= Méltányos kereskedelem

2015-ben a Fair Trade világnapon workshopot tartottunk, utánajártunk, hogy hol lehet méltányos kereskedelemből származó termékeket vásárolni, és petíciót indítottunk a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok ellen. Ha fontosnak tartod a tevékenységünket, támogasd a Tudatos Vásárlók Egyesületét adód 1%-ával.

A képre kattintva elolvashatod a cikkeket.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-1-43.

 

 

 
 

 

Ezt a projektet az Európai Unió finanszírozza.

 

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás