fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

A Romani Design vezetője lett az „Az Év Hősnője ”

| Tudatos Vásárló

A márciusi GLAMOUR Women of the Year gálán Varga Erika, a Romani Design vezetője kapta „Az Év Hősnője” díjat. Ezt a címet olyan nők nyerhetik el, akik kiemelkedően közhasznú társadalmi munkát végeznek, és ezzel követendő példaként szolgálnak. 

A Romani Design vezetője évek óta elszántan küzd a cigányság elleni előítélet csökkentéséért a divat világán és megismerésén keresztül. „Nagyra becsüljük azt az áldozatos munkát, amellyel Erika a roma viseleti kultúra hagyományait kívánja népszerűsíteni. Úgy gondoljuk, hogy Erika társadalmi elkötelezettsége és az elmúlt években nyújtott áldozatos munkája méltán teszi őt „Az Év Hősnőjévé”- mondta el Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztője.

A Romani Design Stúdióról korábban a TudatosVásárló.hu is írt. Cikkünket itt olvashatod.

Nagyon örülök ennek az elismerésnek, és őszintén bízom abban, hogy a díj által egyre több fiatal, modern nőhöz jutnak el a Romani Design ruhái, és rajtuk keresztül az üzenet is, amelyet hordoznak”- mondta el Varga Erika a díj átvételekor. A Romani Design az ERSTE 2011-es Társadalmi Integrációs Díjának egyik nyertese.

 

Forrás: Eurolex

 

***

Tetszik a TudatosVásárló.hu és szívesen olvasod cikkeinket? Ez egy nonprofit oldal, a Tudatos Vásárlók Egyesülete tartja fenn. Minimális forrásaink vannak a működtetésre. Kérjük, hogy te is támogass bennünket, hogy több hasznos cikket publikálhassunk!

Oszd meg a cikket a facebookon! Klikkelj a cikk címe mellett!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok