fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Magadra ismersz a Mountex szuper-cuki Fekete Péntek-i videójában?

Mountex Black Friday Ne vásárolj semmit nap 2021

2021. november 26-án, a Black Friday napján, Fekete Pénteken minden boltját és irodáját, az ügyfélszolgálatot és a raktárjait is zárva tartja a Mountex. Igazán kedves és gondolatébresztő viddeójukban a vásárlóknak is azt üzenik, menjenek inkább a szabadba vagy épp hozzájuk mászni – ingyen.

A Mountex csapata sportolókból, túrázókból, természetkedvelőkből áll, akik hisznek abban, hogy a Föld, a természet lerombolása, a fogyasztói társadalom túlzásai, a mértéktelen pazarlás, környezetszennyezés, és a szemét felhalmozása megállíthatatlan következményekkel járnak, amiről nem elég beszélni, tenni kell ellene.

“Black Friday napján ZÁRVA vagyunk, a szabadban megtaláltok” “Válaszd Te is a fenntarthatóbb jövőt, csatlakozz #szabadbanszabadon mozgalmunkhoz!”- ezt üzeni honlapján a túrabolt. Az akcióval a túlfogyasztás és pazarlás ellen lépnek fel.

November 26-án ingyenes a belépés mászótermükbe

A Mountex Boulder a #szabadbanszabadon mozgalomhoz azzal csatlakozik, hogy november 26-án ingyenes a belépés Váci úti mászótermükbe. Mindenkit várnak pénteken 6:00 és 23:00 között egy feltöltő mászásra, ahogy mondják: “ezzel kiállhatunk (kimászhatunk) a fenntarthatóbb jövőért”.

Javítósarok

A Mountex már akkor belopta magát a szívünkbe, amikor tavaly létrehozta Javítósarok szolgáltatását, ahol nemcsak a nálunk vásárolt ruhák javíttatását vállalják, hanem gyakorlatilag bármit.

Szinte nincs az a túra- és kiránduló felszerelés, ami ne lenne javítható

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok