fbpx
Mountex Black Friday Ne vásárolj semmit nap 2021

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Magadra ismersz a Mountex szuper-cuki Fekete Péntek-i videójában?

2021. november 26-án, a Black Friday napján, Fekete Pénteken minden boltját és irodáját, az ügyfélszolgálatot és a raktárjait is zárva tartja a Mountex. Igazán kedves és gondolatébresztő viddeójukban a vásárlóknak is azt üzenik, menjenek inkább a szabadba vagy épp hozzájuk mászni – ingyen.

A Mountex csapata sportolókból, túrázókból, természetkedvelőkből áll, akik hisznek abban, hogy a Föld, a természet lerombolása, a fogyasztói társadalom túlzásai, a mértéktelen pazarlás, környezetszennyezés, és a szemét felhalmozása megállíthatatlan következményekkel járnak, amiről nem elég beszélni, tenni kell ellene.

“Black Friday napján ZÁRVA vagyunk, a szabadban megtaláltok” “Válaszd Te is a fenntarthatóbb jövőt, csatlakozz #szabadbanszabadon mozgalmunkhoz!”- ezt üzeni honlapján a túrabolt. Az akcióval a túlfogyasztás és pazarlás ellen lépnek fel.

November 26-án ingyenes a belépés mászótermükbe

A Mountex Boulder a #szabadbanszabadon mozgalomhoz azzal csatlakozik, hogy november 26-án ingyenes a belépés Váci úti mászótermükbe. Mindenkit várnak pénteken 6:00 és 23:00 között egy feltöltő mászásra, ahogy mondják: “ezzel kiállhatunk (kimászhatunk) a fenntarthatóbb jövőért”.

Javítósarok

A Mountex már akkor belopta magát a szívünkbe, amikor tavaly létrehozta Javítósarok szolgáltatását, ahol nemcsak a nálunk vásárolt ruhák javíttatását vállalják, hanem gyakorlatilag bármit.

Szinte nincs az a túra- és kiránduló felszerelés, ami ne lenne javítható

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás