fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Levél a Coca-Colától

| Tudatos Vásárló

A Tudatos Vásárlók Egyesülete által megjelentetett Ásványvíz Cégmérce kapcsán levelet kaptunk a Coca-Colától. Alább közöljük a cég levelét és a TVE válaszát.

A Tudatos Vásárló Magazin 22. számában valamint a TudatosVásárló.hu oldalunkon megjelent Ásványvíz Cégmérce cikkünk kapcsán levelet kaptunk a Coca Cola HBC Magyarország Kft-től. A cég levelét teljes terjedelemben itt olvashatjátok. A TVE válasza itt látható. A levelünkre küldött céges levél szintén megtekinthető itt.

Mint ígértük  tájékoztatjuk az Olvasókat a további fejleményekről. 

A TVE tételes válaszát a Cola levelére itt olvashatjátok, az erre írt céges választ itt.  Végül pedig a javított cikket és a Cégmércét itt tekinthetitek meg.

 

Kép [cc] svadilfari

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok