fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Levél a Coca-Colától

A Tudatos Vásárlók Egyesülete által megjelentetett Ásványvíz Cégmérce kapcsán levelet kaptunk a Coca-Colától. Alább közöljük a cég levelét és a TVE válaszát.

A Tudatos Vásárló Magazin 22. számában valamint a TudatosVásárló.hu oldalunkon megjelent Ásványvíz Cégmérce cikkünk kapcsán levelet kaptunk a Coca Cola HBC Magyarország Kft-től. A cég levelét teljes terjedelemben itt olvashatjátok. A TVE válasza itt látható. A levelünkre küldött céges levél szintén megtekinthető itt.

Mint ígértük  tájékoztatjuk az Olvasókat a további fejleményekről. 

A TVE tételes válaszát a Cola levelére itt olvashatjátok, az erre írt céges választ itt.  Végül pedig a javított cikket és a Cégmércét itt tekinthetitek meg.

 

Kép [cc] svadilfari

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás