Cikkek rendezése
BOLYGÓ
Te el tudnád képzelni, hogy megoszd az autódat másokkal?
Mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, lehet olcsóbban és fenntarthatóbban is autózni? Csak kell hozzá néhány nyitott ember, aki vállalja az autómegosztás. Ők meséltek most nekünk.
Baba-mama, FOGYASZTÓ
Minden szülő dilemmája: milyen babakocsit vegyünk? Tesztösszefoglaló
Az ideális terméknek nemcsak praktikusnak és kényelmesnek kell lennie, hanem biztonságosnak is. Van ilyen? És mennyiért?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Homoki bab
Pár éven belül hatalmas népszerűségre tehet szert az elfeledett hüvelyesnek is nevezett homoki bab, ami jól bírja a klímaváltozással járó időt, és a konyhában is egy szuper jolly joker lehet, ha tudod, hogyan használd.
KONYHA ÉS KERT
Infravörös hullámokkal a jobb minőségű élelmiszerekért!
Dr. Salgó András, a BME kutatója mesélt nekünk a közeli infravörös spektroszkópiáról, amivel az új, fenntartható és biztonságos élelmiszer- és egészségmegőrzési modellt kutatják.
BOLYGÓ
Vár a Szabad szappanozni! kihívás júliusban
Neked is eleged van a rengeteg műanyag flakonból? A #MűanyagmentesJúlius alkalmából csatlakozz Szabad szappanozni! kihívásunkhoz.
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Mekkora területtel bírnak el az akkumulátoros fűnyírók? Tesztösszefoglaló
17 márka 58 akkumulátoros fűnyíróját teszteltük. Az is kiderült, melyik tud megküzdeni a magas pázsittal vagy akár a gondozatlan fűvel.
BOLYGÓ
Lassú telefon, megtelő tárhely: itt az ideje rendet tenni a képeid és videóid között!
Ha a kapszula ruhatár út a fenttarthatóbb élethez, a kapszula tárhely méginkább az.
FOGYASZTÓ
Sötét trükkök miatt megy neki a Sheinnek a Tudatos Vásárlók Egyesülete
A Shein szándékosan manipulálja a vásárlót. Te láttál már ilyet?
KONYHA ÉS KERT
Idén is kijött, mely zöldségben, gyümölcsben van a legtöbb növényvédőszer
Kiderült, mennyire szennyezett a liszt, az eper, az alma, a citrom vagy a bor, és van egy rendkívül aggasztó tendencia.
KONYHA ÉS KERT
Így készíts otthon kovászmagot és ősgabonából kenyeret!
Két receptet is hoztunk neked Cseperkáló „Panelpék” Józseftől, aki ipari pékből lett ősbúzával dolgozó kézműves pékmester.