fbpx

| Tudatos Vásárló

Kvíz: Melyik müzliszeletet választanád?

A müzliszelet népszerű termék. Sokszor abban a hiszemben fogyasztjuk, és adjuk a csemetéinknek, hogy egészséges, hiszen sok rostot és akár gyümölcsöt is tartalmaz. Te tudod, hogy mi van bennük? Teszteld magad a kvízünkben!

Kedves Olvasók! Köszönjük, hogy részt vettetek a kvízben. A kvízt lezártuk. Hamarosan jelentkezünk a teszt eredményeivel.

TVE szerk

 

Megnéztük a nagyobb szupermarketekben kapható müzliszeleteket, hogy mit tartalmaznak, táplálkozástani szempontból melyik jobb választás. Mielőtt elárulnánk, kíváncsiak vagyunk, ti tudjátok-e, hogy mi van ezekben a termékekben?

A képre kattintva kitölthetitek a rövid kvízünket. A teszt eredményeivel júniusban jelentkezünk a tudatosvasarlo.hu-n.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás