fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Képzés tanároknak: „Egészséges táplálkozás – a címkétől a konyháig”

| Tudatos Vásárló

Foglalkoztat az egészséges táplálkozás kérdése? Néha úgy érzed, hogy elvesztél a sok információ között? Szeretnél ötletet kapni, hogyan dolgozhatod fel a témát a diákjaiddal? Ebben segít eligazodni a TVE május 10-i képzése, amit középiskolai tanároknak tartunk.

Szeretnél gyakorlati tanácsot kapni, mire figyelj az étkezésed összeállításánál, hogyan kerülheted el a marketingtrükköket és a fölösleges pénzkiadást látszólag egészséges dolgokra, fogyasztóként milyen jogaid vannak? Tanárként szükséged van néhány ötletekre, hogyan dolgozhatod fel a témát interaktív formában a diákjaiddal?

 

Program középiskolai tanároknak:

Kiút a táplálkozási tanácsok útvesztőjéből. Fókuszban a rejtett cukor és zsírfogyasztás. Termék(címke) elemzés – Bartha Ákos (Élelmiszerbiztonsági szakértő, táplálkozás-kutató Táplálkozás-Beállítás)

Marketingcsapdák szupermarketekben és termékeken. Hétköznapi fogyasztóvédelem – Haraszti Anikó, Andacs Noémi, Diviánszky Ágnes (Tudatos Vásárlók Egyesülete)

Interaktív játékok középiskolásoknak egészséges táplálkozás témához – Andacs Noémi, Diviánszky Ágnes (Tudatos Vásárlók Egyesülete)

 

Időpont: 2014.május 10. (szombat) 10-15h

Helyszín: MÜSZI 1085 Budapest  Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet)

A résztvevők a képzés végén egy diákoknak szóló kiadványból valamint iskolai plakátokból összeállított csomagot kapnak. A plakátok megtekinthetők itt.

 

Regisztrációs díj: 1.500 Ft (a regisztrációs díjat a helyszínen a résztvevőknek visszafizetjük!)

Kérjük az összeget a Magnet Bank 16200106-00108490 bankszámlaszámra  

vagy Paypalon keresztül utald

Kérjük a megjegyzésbe írd oda: “Tanári képzés”

A csoportlétszám korlátozott: max. 20 fő. A regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztos, hogy el tudsz jönni, ne vedd el a helyet másoktól. 

– Jelentkezési határidő: 2014. május 9. 10 óra

– Jelentkezni itt lehet >>

 

 

    

A projekt a Svájci–Magyar Együttműködési Program (www.svajcihozzajarulas.hu) támogatásával valósul meg.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok