fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Hogyan működik a közösségi mezőgazdálkodás? Gyakorlati képzés Gödöllőn

| Tudatos Vásárló

Magyarországon is egyre inkább erősödik a közösségi mezőgazdálkodás mozgalma: gazdálkodók és vásárlóik alkotnak közösséget, hogy segítsék egymást. A Tudatos Vásárlók Egyesülete szeptember 19-én gyakorlati képzést szervez Gödöllőn a téma iránt érdeklődőknek.

Termelőként vagy fogyasztóként érdekel a közösségi mezőgazdaság? Szeretnél magad is elindítani egy dobozrendszert, csak még nem tudod, hogyan vágj bele? Vagy arról álmodozol, hogy minden héten megbízható forrásból származó, friss élelmiszer vár? Esetleg már egy működő közösség tagja vagy, de szívesen bővítenéd a tudásodat, és megosztanád a tapasztalataidat másokkal? Akkor ez a képzés neked szól! 

Szakértők és egy tapasztalt gazdálkodó segítségével többek között megtudhatod, hogy

  • melyek az első, legfontosabb lépések az induláshoz
  • milyen kihívásokkal kell szembesülnöd, és miként oldhatod meg ezeket a működés során,
  • milyen kommunikációs eszközök segíthetik a közösség életét,
  • hogyan készíts akciótervet az induláshoz.  

A képzésen Pető Áron, a szigetmonostori  Biokert gazdálkodója fogja megosztani velünk gyakorlati tapasztalatait a témáról. 

  • Időpont: 2014. szeptember 19. (péntek) 13.00 – 19.00
  • Helyszín: Szent István Egyetem Kollégiuma, Gorka terem (Gödöllő, Páter Károly u. 1.)

A részvétel ingyenes, de létszámkorláthoz kötött. A várólistásokat folyamatosan értesítjük, amint valaki lemondja a részvételét.

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd a linkre kattintva: http://tudatosvasarlo.hu/civicrm/event/info?reset=1&id=57&noFullMsg=true

További információk Perényi Zsófiánál, a zsofi@tve.hu e-mail címen kérhetőek. 

A projekt az MNVH Elnökségének értékelése alapján a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító hatósága jóváhagyásával valósul meg.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára