• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Könyvheti újdonság a Tudatos Vásárlók Egyesületétől

2008.06.06. /
A Tudatos Vásárlók Egyesülete és a PONT Kiadó a 79. Ünnepi Könyvhétre jelentette meg Szvetelszky Zsuzsanna Noé márkája – variációk a tudatos vásárlásra című könyvét.

Szvetelszky Zsuzsanna hálózat- és kommunikációkutató a Tudatos Vásárló magazin és a TudatosVásárló.hu rendszeres szerzője. A Nemzeti Kulturális Alap támogatása és a PONT Kiadó hathatós együttműködése révén vált lehetségessé az egyesület kiadványaiban eddig megjelent és azóta született írásokból válogatott fogyasztás- és reklámkritikai tárgyú gyűjteményes kötet megjelentetése.

A Noé márkája kultúrhistóriai vázlatok, pszichológiai tükrök, fogyasztói álmok, kritikák s még megannyi műfaj izgalmas egyvelege. Az esszékben a szerző a gyakorló vásárlónő és családanya szemszögéből vág rendet a némileg kaotikussá vált, fogyasztáscentrikus világunkban.

„...életművem nagy része fogyasztás - ha már életművész nem lesz belőlem, fogyasztóművésszé válok akarva-akaratlan. A tucatnyi vadászfogást, melyekkel kócos ősanyám mezei nyúlra, vadmézre, akár dércsípte bogyókra vetődött, társaival versenyezve, gondosan finomítom a szupermarket százféle húst kínáló pultja előtt. Utánaolvasok, mérlegelek, összehasonlítok, és végül meghozom a tudatos döntést" - írja a szerző a kötet egyik esszéjében.

A könyv bemutatóját a június 29-i Wasárnapi Művész Piacon (WAMP) tartjuk 11 órai kezdettel a budapesti Erzsébet téren.

A könyvet a szerző a PONT Kiadó könyvheti standján dedikálja a budapesti Vörösmarty téren a következő időpontokban:

  • június 6., péntek: 14-15 óra
  • június 7., szombat: 14-15 óra
  • június 8., vasárnap: 12-13 óra

 

További információ >>>









  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében