• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

"Hogyan változtatja meg a tudatosság a világot?" - Pályázati felhívás

2004.05.17. /
Szokatlan pályázat ez! Egyedülálló verseny! Tulajdonképpen egy lehetőség. Lehetőség arra, hogy értéket teremtsünk, ősi értékeket megerősítsünk, tudatosítsuk magunkban és másokban.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

"Hogyan változtatja meg a tudatosság a világot?"
Reklámverseny - Alkotó pályázat

A pályázat célja
Szokatlan pályázat ez! Egyedülálló verseny! Tulajdonképpen egy lehetőség. Lehetőség arra, hogy értéket teremtsünk, ősi értékeket megerősítsünk, tudatosítsuk magunkban és másokban. Lehetőséget ad az önkifejezésre, a kreativitásra és az önmegvalósításra, hiszen itt nincsenek korlátok, csak maga a tudat korlátja. Nincs megrendelő, és annak elvárásai, tehát marad a szabad alkotás, ahol a fantáziádat használod, a teremtő képzeletet, és így Te is hozzátehetsz a világhoz.

Ha nem mozgatom a lábam, az elsorvad, így van ez a fantáziával, a gondolattal is, a képzelet teremtő erejével. "Az vagy, amit gondolsz. Mindaz, ami vagy, gondolataid eredménye. Gondolatainkkal alkotjuk a világot"

Ez így működik. Most tehát felszólítunk MINDENKIT, hogy rendelkezésére álló tudásával, erejével, eszközeivel vegyen részt ebben az alkotásban! Mert formálói kell legyünk a világnak!

És, hogy mi a tudatosság? Hát igen, ezt kellene először meghatározni!

Pályázók köre:
reklámszakemberek, művészek, grafikusok, civilek, lelkes amatőrök, aki úgy érzi, van mit mondania

Irányadó témák, ábrázolandó "képek":
A tudatosság maga, valamint a főkérdésre adott válasz.
1. Kitörés a "mókuskerékből", az ördögi körökből
2. Emberségesség, mint érték; Moralitás
3. Közösségi szellem, összefogás ereje, az egyéni felelősségvállalás

Díjak:
A jó pályamunkákból egy utazó kiállítást hozunk létre, mely Magyarországon és Európában számos helyen folyamatosan kiállításra kerül. A nyertes munkákat külön kiemeljük és az alkotók nevét feltüntetjük.
I. Dicsőség: nyertes munkáját reklámkampányba foglaljuk, nevének feltüntetésével
II. Élmény: kikapcsolódás természetvédelmi területen, világörökségünk látogatása
III. Meglepetés: ajándékcsomag

Zsűri:
Molnár Tibor (Média a Jövőért Alapítvány), Alpári László (Edison Network stratégiai igazgatója), Ámon Ada (Energia Klub civil szervezet ügyvezető igazgatója), Zsótér László (Ferenczy díjas grafikus, a Magyar Iparművészeti Egyetem tudományos főmunkatársa), Mireisz László (filozófus), Paulinyi Tamás (író, kutató, a Szintézis Szabadegyetem igazgatója), Pencz Levente (Ökoszolgálat Alapítvány szakértője)

Nevezés:
Módja: a kész kiállítható állapotú pályamunka leadásával
Határideje: 2004. június 7.
Helye: Sziget Kulturális Szervezőiroda Budapest, 1117 Orlay u. 5-7.

A teljes felhívás és nevezési lap megtalálható a honlapon, amely a közös gondolkodás, ötletezés, anyaggyűjtés és nevezés helye is.
Infovonal: 70/2605405  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében