fbpx

| Tudatos Vásárló

Adományozz vetőmagra!

Idén is elindul a Vesd bele magad! program, amelynek keretében kisiskolások kapnak elültetni való vetőmag csomagot. A szemléletformálás utolsó felvonása a zöldségből készült ebéd lesz. Támogasd a programot adományoddal!

A vetőmagcsomagban hatféle vetőmag (zöldborsó, hónapos retek, hagyma, sárgarépa, csemegekukorica, kapor) található. Az általános iskolák koordinációja mellett a gyerekektől azt kérik, hogy a vetőmagot otthon vessék el, majd a termést fogyassza el a család. A cél a szemléletformálás és a tájákoztatás, hogy bebizonyosodjon, kevés munka befektetésével egy család meg tudja termelni a saját ellátásához szükséges friss zöldséget és nem kell azt a szupermarketben megvásárolni.

Olvasd el a Vesd bele magad program tavalyi eredményéről készült cikkünket! 

A gyerekek az élményeiket, fotóikat, rajzaikat a pedagógusok segítségével a weboldalon osztják meg az érdeklődőkkel. A 2012-ben 339 iskola 21.146 kisdiákja kapott vetőmag csomagot, idén körülbelül 30 ezer csomag vetőmagra lesz igény. Támogasd a programot adományoddal:

„Fiatal Gazdák az Agrárium Jövője” Alapítvány, Raiffeisen Bank Zrt.
12011351-01047859-00100003
 

Kép: (CC) Elaine of Lotus Land

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás