fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Adományozz vetőmagra!

| Tudatos Vásárló

Idén is elindul a Vesd bele magad! program, amelynek keretében kisiskolások kapnak elültetni való vetőmag csomagot. A szemléletformálás utolsó felvonása a zöldségből készült ebéd lesz. Támogasd a programot adományoddal!

A vetőmagcsomagban hatféle vetőmag (zöldborsó, hónapos retek, hagyma, sárgarépa, csemegekukorica, kapor) található. Az általános iskolák koordinációja mellett a gyerekektől azt kérik, hogy a vetőmagot otthon vessék el, majd a termést fogyassza el a család. A cél a szemléletformálás és a tájákoztatás, hogy bebizonyosodjon, kevés munka befektetésével egy család meg tudja termelni a saját ellátásához szükséges friss zöldséget és nem kell azt a szupermarketben megvásárolni.

Olvasd el a Vesd bele magad program tavalyi eredményéről készült cikkünket! 

A gyerekek az élményeiket, fotóikat, rajzaikat a pedagógusok segítségével a weboldalon osztják meg az érdeklődőkkel. A 2012-ben 339 iskola 21.146 kisdiákja kapott vetőmag csomagot, idén körülbelül 30 ezer csomag vetőmagra lesz igény. Támogasd a programot adományoddal:

„Fiatal Gazdák az Agrárium Jövője” Alapítvány, Raiffeisen Bank Zrt.
12011351-01047859-00100003
 

Kép: (CC) Elaine of Lotus Land

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok