fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Tudatos(an) babázó

| Tudatos Vásárló

Baba klubot indított a Tudatos Vásárlók Egyesülete.

Június 19-én rendezte meg első babaklubját a Tudatos Vásárlók Egyesülete. A budapesti Sirius Klub és Teaházban indított eseménysorozat célja, hogy időről időre górcső alá vegyük és áttekintsük a legalapvetőbb „babás” témákat, legyen az öltözködés vagy lakásberendezés, táplálkozás vagy épp a tudatos készségfejlesztés. A klub helyszíne Budapest egyik legbarátságosabb teázója, amely alkalmas arra is, hogy a beszélgetéseken maguk a gyermekek is részt vegyenek, kedvükre csúszva-mászva a szőnyegeken és párnákon a földre helyezett asztalok között.

Az első alkalom témája a kozmetika és a testápolás volt. Azok az anyukák, apukák és érdeklődők, akiket nem riasztott vissza a tomboló hőség, Markovics Vera kozmetikus-szakújságírót faggathatták a kozmetikai termékek esetleges veszélyeiről, a nem kívánatos kémiai összetevőkről, illetve ezek alternatíváiról. Szintén népszerű téma volt a nyári napfény elleni védekezés, a fizikai és kémiai fényvédők közti különbség, vagy épp az anyukák szülés utáni esztétikai problémáinak kezelése.

A soron következő alkalommal az egészséges táplálkozással foglalkozunk. Milyen termékeket jobb elkerülni csemetéink és saját magunk táplálásakor? Kell-e félni a tápszerektől? Mi a legjobb, ha nincs anyatej? Mikor és mivel érdemes bővíteni a baba menüjét? Mi az, amit mindenképp kerülnie kell az anyukának? A felmerülő kerülő kérdésekre Fekete Krisztina dietetikussal, az Országos Egészségfejlesztési Intézet munkatársával keressük a választ.

A klubra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információ: http://tudatosvasarlo.hu/programajanlo/117

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok