fbpx

| Boldog Gabriella

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Olvasónk írta: „Edamkó – ömlesztett konyhai készítmény”

A következő írás azt bizonyítja, érdemes reklamálni – „pénztártól való távozás után” is. No és igen, a látszat csal! Vigyázat, könnyen lehet, hogy a pultok mögött Rodolfo örökségét ápolják!

A minap fél kg EDAMI sajtot vásároltam a megszokott kisboltban.

Elvittem a pár napos szilveszteri kiruccanásra, ne éhezzünk.

Kibontom, etetem vele a 15 hónapos gyermekemet – már a végén járunk, mikor a férjem is megkóstolta – “Mi ez a vacak?”

“Edami” – felelem dühösen, hogy már megint finnyáskodik.

“Ennek olyan íze van, mint a kenősajtoknak – a Mackó sajtnak!”

Megkóstolom. Tényleg, pocsék mű íz.

A papírcsomagolást nézem – “Edami sajt”. Az eredeti műanyag borításon viszont megtaláltam a választ: “Edamkó – ömlesztett konyhai készítmény”. Rengeteg “E” szám, stb. Olyan összetevőkből állt, hogy sajtnak nem is merte magát nevezni, nehogy törvényesen ráhúzzák a vizeslepedőt.

Pár nap múlva visszavittem a boltba, eredeti Edamit kérve. Főnökasszony, magyarázkodás – a beszállítótól kapták… Megkérdeztem, emlékszik-e még a „Reggeli ital”-ra? Onnantól szó nélkül kicserélte – volna, ha lett volna Edamija. Így csak a pénzt kaptam vissza.

 

A reggeli ital csak akkor került a köztudatba, mikor a média felkapta a témát.

Nem szeretném, hogy az emberek Edamkóval csapassák be és mérgezzék magukat.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás