fbpx

| Tudatos Vásárló

Megújul a tudatosvasarlo.hu, ha Te is segítesz egy kicsit

2004 óta működik a tudatosvasarlo.hu,  az egyik legfontosabb, kizárólag a fenntartható és etikus életmódot támogató, reklámmentes magazin. Évente áltag 1 millió egyéni olvasónk van. Segíts megújítani az oldalt, a támogatásod nagyon fontos számunkra.

A Tudatos Vásárló 2004 óta ingyen teszi közzé a reklámmentes tartalmakat

 

2016-tól terméktesztjeink egy része, egyelőre kevesebb mint 1%-a, fizetőssé vált, ezeken kívül az összes tartalom ingyenesen olvasható.

 

Szükséges és sürgős a megújítás

Szeretjük a retro tudatosvasarlo.hu-t, de ahhoz, hogy megfelejen az olvasói igényeknek, és meg tudjunk veletek osztani olyan tartalmakat is, amelynek jelenleg technikai korlátai vannak, a honlap teljes és sürgős megújítása szükséges. Mivel a tartalmaink ingyenesek, reklámokból továbbra sem akarunk bevételt szerezni, ezért szükségünk van a Te, azonnali, segítségedre is.

Egyéni olvasóink hatoda rendszeresen olvas minket. Ha Te is egy vagy ezek közül, kérjük, járulj hozzá a Tudatos Vásárló megújításához. Minden egyes támogatás fontos, bármennyit is adj.

 

3 millió forint a cél

A bűvös szám 3 millió forint. Ennyi pénzre van szükségünk ahhoz, hogy megújuljon a honlapot kiszolgáló szerkezet, és a jövőben is működjön, tele sok-sok érdekes írással, terméktesztekkel és adatbázisokkal. Ha minden állandó olvasónk adományozna 5000 forintot, bőven túlszárnyalnánk ezt a célt.

 

A megújítás lépései
 

* Az oldal tartalomkezelő rendszerének megújítása. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy ház alapozása, ha ez nincs rendben, akkor mindennel csak probléma lesz a későbbiekben. 

* A honlap dizájn megújítása. Ez nem csak arról szól, hogy az új honlap jól nézzen ki, hanem például arról is, hogy a tartalmak egyszerűbben megtalálhatóak legyenek.

* A magazin korábbi tartalmainak átvitele az új rendszerbe.

 

Ha te is egy vagy a több, mint egymillió olvasónkból, támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fejlesztését. Hozzunk létre együtt egy megújult tudatosvasarlo.hu-t.

 

Így tudsz hozzájárulni Te is, hogy összegyűljön a 3.000.000 forint 2018. december végéig.
 

Segíts kisösszegű rendszeres havi adománnyal. Most! 

Rendszeres havi 1.000FT adomány

 

Rendszeres havi 2.000FT adomány

 

Rendszeres havi 5.000FT adomány

 

Rendszeres havi 10.000FT adomány

 

Egyszeri 5000 forint – kevesebb mint két mozijegy ára, de nekünk fontos segítség, főleg ha rögtön jön. 

 

Bármennyi pénzt adhatsz, minden apró vagy hatalmas hozzájárulás számít.

 

 

Ajánld fel adód 1%-át a TVE nek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-2-43

 

Ha banki átutalással támogatnál:

Számlavezető: Tudatos Vásárlók Közhasznú Egyesülete

Bank neve:    Magnet Bank

Számlaszám:    16200106-00108490-00000000

IBAN szám: HU40 1620 0106 0010  8490 0000 0000

Swift: HBWEHUHB

A gyűjtés állásáról rendszeresen beszámolunk itt, az oldalon.

 

Köszönjük az eddigi támogatásokat, a 2018 december 13-i állás szerint 925.816 forint támogatás érkezett a Tudatos Vásárló megújítására. 

 

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás