fbpx

| Magyar Design Évkönyv 2013

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Autizmussal élő alkotók rajzai alapján készülnek a különleges selyemsálak

Az autizmussal élők boldogulását segítik az Autistic Art gyönyörű selyemsáljai. A Magyar Design Évkönyv 2013-ból ezúttal a Mosoly Otthon Alapítvány kezdeményezését mutatjuk be.

2010-ben indult a Mosoly Otthon Alapítvány művészeti projektje, melynek keretében autizmussal élők számára biztosítanak terápiás célú, fejlesztő művészeti foglalkozásokat.

 

Az alkotókörben született grafikákat Révész Eszter textilművész ültette át egy 14 darabból álló selyemsálkollekció formájába.

 

A magas minőségi igénnyel készült sálkollekció a fogyatékkal élők társadalmi megbecsültségéhez kíván hozzájárulni, az alapítvány tevékenysége és a termékekből származó bevétel az autistaotthonok fennmaradását támogatja.

 

Még több öko, felelős és klassz termék és történet magyar dizájnerektől a Magyar Design Évkönyv 2013-ban, itt:

 

 

 

Szöveg és fotó (c): Magyar Design Évkönyv 2013, © Text and Design, 2014, MOME Alapítvány

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás