Tarts velünk, legyél tagjaa Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Adózzatok tudatosan, elindult az 1% felajánlása!

| Tudatos Vásárló

Köszönjük, hogy az előző években sokan nekünk ajánlottátok az 1%-ot, számítunk rátok idén is! Támogassatok minket, hogy 2019-ben is kizárólag a fenntartható életmódot támogató munkákkal újabb sikereket érjünk el életünk tudatos kialakításában. A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-1-43

Tudtad rólunk?

A Tudatos Vásárlók Egyesülete közhasznú társadalmi szervezet. Működésünket pályázati úton, állami forrásokból és magánalapítványoktól, valamint nagylelkű magánszemélyek támogatásaiból biztosítjuk. Vállalatoktól, pártoktól, profitorientált szervezetektől nem fogadunk el támogatást. Éppen ezért nagyon fontos számunkra az olyan független bevétel, mint az SZJA 1%.

Ha az 1%-ot már más szervezetnek szántad, támogathatsz minket más formában is >>>

 

Mi történik adóforintjaiddal, ha hozzánk kerül?

Egy alkalmazást fejlesztünk, amivel 5 perc alatt kizöldítheted háztartásod! Így van, a TVE most készülő Green & Safe telefonos applikációjával egyszerűbb lesz a tudatos háztartás kialakítása, mint valaha! Terveink szerint 2019 végére egy legalább 2000 termékből álló termékadatbázissal és Androidon és IOS-en futó applikációval ajándékozunk meg benneteket.

Ősztől elindítjuk az ÖkoKör újabb verzióját, amiben közösen tanuljuk meg, hogyan lehet kevesebb, de zöldebb vegyszerrel is tiszta és illatos az otthonunk.

Tovább teszteljük azt, amire legnagyobb szükségetek van, hogy tudatos, hosszútávú döntéseket hozhassatok. Aki a tesztünkre hallgat, nem csak a fölösleges környezeti terheléstől óvhatja meg a földet, de kiadásán is csökkenthet, mert közel sem a legdrágább a legjobb döntés! Rúzs, mosógép, babaápoló és sok további terméktesztelést segíthetsz már adód 1%-val is, hogy 2019-ben is tudatosak maradhassunk.  

A közösségi mezőgazdálkodás 2019-ben szívügyünk!  Amellett, hogy tovább népszerűsítjük a témát, képzéseket szervezünk már gyakorlott gazdáknak és elkötelezett fogyasztóknak arról, miként tudják jobban működtetni közösségi kezdeményezéseiket. Azokat, akik még csak érdeklődnek a téma iránt, egy műhelymunkán várjuk majd. Honlapunkon sok-sok hasznos információ és kiadvány mellett megtalálod a magyar közösségi gazdaságok listáját.

Munkánkban hangsúlyt helyezünk a hátrányos helyzetű termelők jogaira, a méltányos kereskedelem megbecsülésére és népszerűsítésére. Május 2. szombatján a fair trade világnapján közösséget építő programokkal, egyedi tartalmakkal készülünk, amivel kiemelten támogathatjuk a tudatos környezetbarát termelést és fogyasztást.

 

Hogyan ajánlhatod fel személyi jövedelemadód 1%-át?

Az 1% felajánlása csupán néhány percet és gondos odafigyelést igényel.

Minden infót ITT megtalálsz!

Ne feledd, az adóbevallástól függetlenül is támogathatod tevékenységünket, legyél Te is támogató tagunk és cserébe mi is adunk! A Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával több öko, bio, csomagolásmentes helyen 5-15% kedvezménnyel vásárolhatsz és a termék tesztjeinkhez is hozzáférést biztosítunk.

Támogatás lehetőségekről bővebben ITT tájékozódhatsz.

Köszönjük!

 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek