fbpx
szilárd sampon kihívás box

Vidd nyaralni a szilárd samponod! Csatlakozz a #MűanyagmentesJúlius kihíváshoz!

Csökkentenéd a műanyaghulladékot az életedben? A #MűanyagmentesJúlius kezdeményezés egy remek alkalom, hogy motiváld magad az egyszer használatos műanyagok kiiktatására. Az egyik legegyszerűbb módja ennek, ha a fürdőszobában kezdeni a szelektálást: a tusfürdő szappanra cserélése után próbáld ki a szilárd sampont legújabb kihívásunk keretében! Nyaralni mész? Annál jobb, vidd magaddal a szilárd samponodat is, és készíts vele egy képet, hogy részt vehess a játékban! Most akár a LUSH ajándék termékeivel is belevághatsz.

A műanyagmentesség olykor kihívást jelenthet, készülést és odafigyelést igényel, különösen nyáron, utazás közben. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a műanyagmentes hajmosásnak épp ilyenkor jött el az ideje?

Hagyd otthon a helyigényes, nehéz és potenciálisan veszélyes (hiszen könnyen kifolyhat) flakonos sampont, és próbáld ki a kompakt szilárd sampont!

Nemcsak, hogy nem keletkezik felesleges műanyaghulladék, de sokkal kevesebb helyet foglal és könnyű, ami utazáskor nem elhanyagolható szempont, ráadásul több hazai natúr márka is jó minőségű, hatékony szilárd samponokat készít.

A Vidd nyaralni a szilárd samponod! kihívásunk célja, hogy te is bátran kipróbáld ezt a hajápolási alternatívát a zöldebb mindennapokért.

Hogy milyen szilárd sampont használj? Ingyenes szilárd sampon tesztünk segít választani.

Hogyan néz ki a kihívás?

A kihívás lényege, hogy július 1. és 31. között a megszokott flakonos sampon helyett használj szilárd sampont hajmosáskor.

1. Regisztrálj itt június 30-ig.

A kihívásban bármilyen szilárd samponnal részt vehetsz, de egy kis meglepetéssel is készültünk.

Az első 20 regisztráló, aki egyúttal feliratkozik a Tudatos Vásárlók Terméktesztek hírlevelére ITT, egy a LUSH jóvoltából egy ajándékcsomagot kap a vállalása teljesítéséhez!

Ingyenes szilárd sampon tesztünkben a LUSH egyik terméke, a Jason And The Argan Oil szilárd sampon végzett az első helyen. Ezt és hozzá egy fém tárolódobozt is megkapod, ha gyorsan regisztálsz.

2. Készíts egy képet július folyamán, amin szerepel a szilárd samponod.

Készülhet nyaraláskor vagy otthon, lehet vicces, esztétikus vagy bohém, ezt rád és a kreativitásodra bízzuk. Küldd el a képet a kihívás folyamán a Tudatos Vásárlóknak, hogy a kihívás végén a Facebook oldalunkon megosszuk ezeket.

3. A legtöbb közösségi média reakciót begyűjtő három kép beküldője Tudatos Vásárló ajándékcsomagot kap!

Mit rejt az ajándékcsomag?

235

Segítettünk vegyszermentesíteni az otthonodat? Miben változtatsz otthoni szokásaidon?

A véleményed segít nekünk abban, hogy megtaláljuk az utat otthonotok zöldítéséhez, ezért kérünk, szánj időt egy kattintásra.

Sokat segítettél, köszönjük!

Képek: canva.com

life logoEz a tartalom a Green&Safe LIFE-styles projekt keretében valósult meg, az Európai Unió LIFE alapja támogatta. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás