fbpx

Tarts velünk, legyéla tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz!

Végy használt tankönyvet olcsóbban más diáktól, add el sajátod!

| Tudatos Vásárló

Ezekben a hetekben kezdődik a tavaszi félév a felsőoktatásban. Ennek apropóján szeretnénk felhívni a figyelmet egy feleslegessé vált tankönyvek közvetítésére létrehozott, díjmentes szolgáltatásra.

Az oldalra bárki feltöltheti azon könyveinek paramétereit, amelyektől szívesen megválna. Az így létrejött adatbázisban az épp könyvet venni szándékozók egyszerűen kikereshetik azt a könyvet, amit így olcsóbban vehetnek meg. A diakoldal.hu e szolgáltatása is teljesen ingyenes, semmiféle közvetítői jutalékkal nem bonyolítja azt a folyamatot, aminek köszönhetően a diákok egymás között egyszerűen, gyorsan hatékonyan adhatják, vehetik a használt tankönyveket.

A weboldalon eddig már több mint 12.700 tankönyvet hirdettek meg, amelyek közül eddig több mint 3.000 kelt el. Jelenleg így 9.700 tankönyv között válogathatunk – de a kínálat egyre bővül.

Ha tehát eladnád feleslegessé vált tankönyveidet, vagy olcsóbban szeretnél használt tankönyveket vásárolni, látogass el a diakoldal.hu-ra. Ha ismersz olyanokat akik számára még hasznos lehet e szolgáltatás, küldd el nekik is a cikket!

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek