fbpx

| Tudatos Vásárló

“Végkiárusítás” költözés miatt

Nemsokára új irodába költözünk. Van egy csomó jó és ingyenes kiadványunk, amelyeket nem feltétlenül akarunk átköltöztetni (legalábbis nem ilyen mennyiségben). Ha érdekel, gyere be az irodánkba, itt kedvedre válogathatsz közülük, viheted és terjesztheted.

 

Ha olyan helyen tanulsz, dolgozol, barátkozol, ahol sok ember megfordul, és szívesen terjesztenéd a TVE és más szervezetek kiadványait, akkor kérünk, ugorj be hozzánk az irodába, és vigyél magaddal egy-két kupacot!

Hétköznap 9-17h-ig, pénteken 13h-ig általában bent vagyunk, de a biztonság kedvéért mindenképp telefonálj mielőtt jössz (06 1 225 8136). A kiadványokat március 14-ig lehet elvinni, de ha nagyobb mennyiséget vinnél, és csak később tudsz érte jönni, hívj, megoldjuk.

 

Ezek vannak: 

– Iskolai fogyasztóképzés – oktatóanyag

– Veszprém és környéke zöld térkép

– Öko folyóirat – tudományos

– Ön, a környezet és a rák

– Kukabúvárok

– Hétköznapi Mérgeink

– Környezeti nevelési kalauz

– Panasz kézikönyv – energiás

– Zöld térkép munkafüzet

 

 

Szóróanyag:

– Helyi termékek az Alsó-Ipoly mentén

– A minőség kiolvasható

– Jogok a kosárban

– Tudatos Utazók kalauza

– Lépésről lépésre

– CD (100 db) recycling kreatívkodóknak

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás