fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Tűzhely sztori: pozitív végkifejlet

Igenis, van értelme reklamálni, panaszunkkal a nyilvánossághoz fordulni. A közelmúltban publikáltuk olvasónk kálváriáját rossz tűzhelyével. Egy hónap sem telt bele, s az igencsak elnyúlt ügy végére pont került.

– Tűzhely sztori, folytatás –

2007. február 7: Kardos Márton olvasónk hibás tűzhelyét kicserélik. Olvasónk még aznap levelet küld nekünk:

„Köszönöm hogy január 9-én honlapjukon közölték a Tűzhely sztori-t.
Biztosan ez is hozzájárult ahhoz, hogy az Indesit cég a hibás készülékemet a mai napon egy új villanytűzhelyre cserélte ki.”

Kedves Olvasónk!

Bízunk benne, hogy magazinunk valóban segíteni tudott. Hasonló eseteket, cikkformába szedett panaszokat a jövőben is szívesen közlünk. Sőt, a közlés tényét az érintett cég(ek)nek is elküldjük.

Amennyiben szívesen közzétennéd írásaidat, leveleidet, kérjük ezeket a szerk @ tudatosvasarlo.hu email címre küld!

A  szerkesztés és a saját szájízünk szerinti válogatás jogát fenntartjuk.

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás