fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Tervezz, nyerj, bringázz!

| Tudatos Vásárló

I love JÓ – Azt vedd, ami JÓ neked! …és nyerj egy menő bringát! A tudatos vásárlást népszerűsítő, jó példákat megörökítő képeket vár a Nap-Hold Egyesület a 2. I love JÓ Képeslaptervező pályázatra. Beküldési határidő: június 1.
 

Az I love JÓ – Azt vedd, ami JÓ neked! kampány a fenntarthatóbb életmód kialakítására biztatja a fiatalokat, azt hangsúlyozva, hogy a tudatos vásárlás közvetve vagy épp közvetlenül a vásárlóknak . A kampány honlapja hasznos információkkal és praktikus tippekkel segíti azokat, akiknek a környezet épségével együtt fontos saját egészségük megőrzése is, ezért szeretnének tudatosabban, nagyobb felelősséggel fogyasztani.

A pályázat részletei megtalálhatók a projekt Facebook-oldalán a Képeslaptervező menüpontban.
A tervezéshez ötleteket az I love JÓ projekt honlapjáról lehet meríteni.

A 2012-es, Fejér megyei kampány keretén belül a szervezők ismét meghirdetik a 2011 őszén már nagy sikerrel futott Képeslaptervező pályázatot, melyre az ország bármely részéről, korhatár nélkül lehet jelentkezni. A felhívásra ezúttal is digitális formátumú, képeslap méretű alkotásokat – fotókat, montázsokat, illetve egyéb grafikákat, de mindenképp csak eredeti műveket – várnak. A pályaműveket a projekt Facebook-oldalára kell feltölteni, ahol azok közönségszavazásra kerülnek. A képek feltöltésének határideje június 1., de mivel a szavazatgyűjtés folyamatosan zajlik, érdemes mielőbb nevezni. A szavazás június 12-én zárul.

A közönségszavazás győztese egy Schwinn-Csepel márkájú városi kerékpárt nyer, a második és harmadik helyezettek pedig egy-egy környezettudatos ajándékcsomagot kapnak.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt 4 kép freecardon (ingyenes képeslapon) jelenik meg és kerül terjesztésre. Ezekből, valamint a versenyben részt vevő további színvonalas alkotásokból a szervezők kiállítást rendeznek a nyár folyamán.

 

Forrás: ILoveJó

 

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok