fbpx

| Tudatos Vásárló

Támogasd a TVE tevékenységét!

Fontos neked a tudatos vásárlás, a környezet- és a fogyasztóvédelem, és szeretnéd, ha minél többen megismernék?Segíts, hogy még több emberhez eljuttassuk ezeket az információkat!

Szeretnél még több tesztet, cikket olvasni a TudatosVásárló.hu-n? Szeretnéd, ha pályázati megkötések nélkül is indíthatnák még sok-sok ÖkoKört az egész országban? Szeretnéd, ha még több kutatást és lobbitevékenységet végeznénk?

Ha a fenitek közül valamelyikre igen a válaszod, az alábbi formában támoghatod a munkánkat!  

És persze ajánld tovább az oldalunkat ismerőseidnek is.

 

Minden segítségért nagy-nagy köszönet!

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás