fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Rendeld meg iskolád számára az Európa Naptárt!

| Tudatos Vásárlók Egyesülete

Örömmel hívjuk fel a figyelmedet arra, hogy megrendelheted iskolád 11. évfolyamos hallgatói számára az Európa Naptár (korábbi címén: Tudatos vásárló leszek!) 2008/2009-es tanévre szóló kiadását.

A kiadványból iskolánként 200 példányt és a kapcsolódó tanári segédanyagot az Európai Bizottság az Európai Unió minden tagállamában ingyen biztosítja. A kiadványok a 2007/2008-as tanév végén érkeznek meg, így 2008 szeptemberétől szétoszthatóak.

Állampolgári ismeretek, osztályfőnöki óra vagy más tantárgyak oktatásánál is használható kiadvány olyan témákat tartalmaz, mint a környezet védelme, fogyasztók jogai, tájékoztatása és védelme, a biztonságos és hatékony internethasználat vagy például az Európai Unió szerepe és jelentősége. A kiadvány célja, hogy a diákok képesek legyenek önálló és megalapozott döntéseket hozni, valamint tudatosabb polgárokká váljanak.

A kiadványról bővebben itt olvashatsz >>>

Rendelés legvégső határideje: 2008. február 8.

A kiadvány megrendelhető a kiadó, Generation Europe Foundation magyar nyelvű honlapfelületén. Rendelés>>>

A rendeléshez minden iskolának rendelési kóddal kell rendelkeznie. Iskoládnak van ilyen kódja, ha korábban már rendelt Európa Naptárt (korábban: Tudatos Vásárlók leszek!). Amennyiben az iskolának nincs ilyen kódja, a rendelés e-mailben és faxon is elküldhető. A megrendelőlap letölthető itt>>>

Ha az iskola bizonytalan abban, hogy van-e kódja, az esetleg elveszett, avagy bővebb információra van szükség, kérjük, keresd a Tudatos Vásárlók Egyesületét:

Haraszti Anikó
tel/fax: 1/225 8136
1e-mail: oktatas[kukac]tve.hu
1027, Budapest, Bem rkp. 30. II./19.

A Naptár kiadását az Európai Bizottság és a Generation Europe támogatja.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok