fbpx

| Tudatos Vásárló

Ökokaland öko nyereményekkel. Csatlakozz te is!

Ha tényleg érdekel a környezettudatosság, szeretsz játszani és nyerni is, akkor neked készült az ÖKOKALAND internetes játék. Játszható egyedül vagy csoportosan is. Keresd fel az oldalt, és próbáld ki magad!

A játék júniusban indult, egész nyáron, nyolc héten át zajlik, de az egyes játékok önállóan is játszhatók. Vannak kvízek, fotópályázat, nyilvános viták, tagelés, lájkolás …

Megtalálod a Facebookon vagy az Ökoportál honlapon. 

Ízelítő a nyereményekből: napelemes töltő, zuhanyóra, dinamós lámpa, de azoknak, akik csapatban gondolkoznak, van társasjáték, sőt az összesített fődíj egy osztálykirándulás. Mindenki eddigi kedvence: a napelemes tücsök

napelemes töltő

zuhanyóra

A játék az Országos Gyermekegészségügyi Intézet „Országos kampány a fenntartható életmódért a családok és lakosok körében” elnevezésű uniós projektje keretében készült. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás