fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Ökokaland öko nyereményekkel. Csatlakozz te is!

| Tudatos Vásárló

Ha tényleg érdekel a környezettudatosság, szeretsz játszani és nyerni is, akkor neked készült az ÖKOKALAND internetes játék. Játszható egyedül vagy csoportosan is. Keresd fel az oldalt, és próbáld ki magad!

A játék júniusban indult, egész nyáron, nyolc héten át zajlik, de az egyes játékok önállóan is játszhatók. Vannak kvízek, fotópályázat, nyilvános viták, tagelés, lájkolás …

Megtalálod a Facebookon vagy az Ökoportál honlapon. 

Ízelítő a nyereményekből: napelemes töltő, zuhanyóra, dinamós lámpa, de azoknak, akik csapatban gondolkoznak, van társasjáték, sőt az összesített fődíj egy osztálykirándulás. Mindenki eddigi kedvence: a napelemes tücsök

napelemes töltő

zuhanyóra

A játék az Országos Gyermekegészségügyi Intézet „Országos kampány a fenntartható életmódért a családok és lakosok körében” elnevezésű uniós projektje keretében készült. 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok