fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Mentőöv az online vásárláshoz: ne hagyd magad átverni, legyél profi vásárló!

Ügyfélszolgálat, ahol sosem jelentkeznek, és kifizetett termék, amely nem érkezik meg. Csak pár példa a rosszul alakult online vásárlásokhoz. Gyere el Te is a Tudatos Vásárlók Egyesületének most induló előadássorozatára, ahol az első alkalmon arról lesz szó, hogyan vásároljunk okosan webáruházból.

* Mégse tetszik az online megrendelt termék.

* Nem reagál a panaszomra az ügyfélszolgálat.

* Nem érkezett meg az áru.

 

Csak néhány példa és negatív tapasztalat a rosszul sikerült webáruházas rendelések közül.

 

Egyre többet és többen vásárolunk online, ezért nem árt ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen egy jó webshop, hol érdemes vásárolni, hogyan kezelik az adatainkat, mit jelent a fogyasztót megillető elállási jog és mit lehet tenni, ha nem vagyunk  elégedettek a vásárolt termékkel vagy szolgáltatással.
 

Gyere el Te is a Tudatos Vásárlók Egyesületének most induló 5 alkalmas előadássorozatára, ahol a fogyasztóvédelem különböző témáiról lesz szó. Megtudhatod, hogy mire figyelj online vásárláskor, mit nézz, amikor piacon vagy boltban vásárolsz.  Mit jelent és mire garancia, ha azt látod a terméken, hogy: kézműves, prémium, kistermelői vagy mentes.

 

Jelentkezés és regisztráció az április 6-i eseményre itt.

 

 

Ha érdekel és jönnél, akkor jelentkezz hamar, mert a férőhelyek száma korlátozott.

Jelentkezés és regisztráció az április 6-i eseményre itt.

 

  Készült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-17-2017-00023 jelű pályázat támogatásával.

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás