fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Megújul a tudatosvasarlo.hu, ha Te is beszállsz

| Tudatos Vásárló

2004 óta működik a tudatosvasarlo.hu,  az egyik legfontosabb, kizárólag a fenntartható és etikus életmódot támogató, reklámmentes magazin. Évente áltag 1 millió egyéni olvasónk van. Segíts megújítani az oldalt, a támogatásod nagyon fontos számunkra.

Ezzel is foglalkozunk: Eddig több, mint 150 termék-és szolgáltatásteszt

2017-ben banánok növényvédőszer tartalmát vizsgáltuk. 15 különféle matricával ellátott banán növényvédőszer tartalmát vizsgáltuk. Miért? Mert az intenzív banánültevényeken évi 40 kg növényvédőszert ( gyomirtó, gombaölő) használnak. A gyümölcstermesztés során használt növényvédő szerek gyakran az egészségre is kockázatot jelentenek. Kíváncsiak voltunk, hogy ez a hatalmas mennyiségű vegyszerezés vajon nyomot hagy a gyümölcsben? Az eredmény: 8 termékben volt kimutatható vegyszermaradvány, de messze a határéték alatti értékben. A Fairtrade és bio banánok az élen végeztek, nem volt bennük kimutatható vegyszermaradvány. A banánok tesztje ingyenesen érhető el, regisztrációt követően a https://tesztek.tudatosvasarlo.hu/ oldalon.

 

A Tudatos Vásárló 2004 óta ingyen teszi közzé a reklámmentes tartalmakat

 

2016-tól terméktesztjeink egy része, egyelőre kevesebb mint 1%-a, fizetőssé vált, ezeken kívül az összes tartalom ingyenesen olvasható.

 

Szükséges és sürgős a megújítás

Szeretjük a retro tudatosvasarlo.hu-t, de ahhoz, hogy megfelejen az olvasói igényeknek, és meg tudjunk veletek osztani olyan tartalmakat is, amelynek jelenleg technikai korlátai vannak, a honlap teljes és sürgős megújítása szükséges. Mivel a tartalmaink ingyenesek, reklámokból továbbra sem akarunk bevételt szerezni, ezért szükségünk van a Te, azonnali, segítségedre is.

Egyéni olvasóink hatoda rendszeresen olvas minket. Ha Te is egy vagy ezek közül, kérjük, járulj hozzá a Tudatos Vásárló megújításához. Minden egyes támogatás fontos, bármennyit is adj.

 

3 millió forint a cél

A bűvös szám 3 millió forint. Ennyi pénzre van szükségünk ahhoz, hogy megújuljon a honlapot kiszolgáló szerkezet, és a jövőben is működjön, tele sok-sok érdekes írással, terméktesztekkel és adatbázisokkal. Ha minden állandó olvasónk adományozna 5000 forintot, bőven túlszárnyalnánk ezt a célt.

 

A megújítás lépései
 

* Az oldal tartalomkezelő rendszerének megújítása. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy ház alapozása, ha ez nincs rendben, akkor mindennel csak probléma lesz a későbbiekben. 

* A honlap dizájn megújítása. Ez nem csak arról szól, hogy az új honlap jól nézzen ki, hanem például arról is, hogy a tartalmak egyszerűbben megtalálhatóak legyenek.

* A magazin korábbi tartalmainak átvitele az új rendszerbe.

 

Ha te is egy vagy a több, mint egymillió olvasónkból, támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fejlesztését. Hozzunk létre együtt egy megújult tudatosvasarlo.hu-t.

 

Így tudsz hozzájárulni Te is, hogy összegyűljön a 3.000.000 forint 2018. december végéig.
 

Segíts kisösszegű rendszeres havi adománnyal. Most! 

Rendszeres havi 1.000FT adomány

 

Rendszeres havi 2.000FT adomány

 

Rendszeres havi 5.000FT adomány

 

Rendszeres havi 10.000FT adomány

 

Egyszeri 5000 forint – kevesebb mint két mozijegy ára, de nekünk fontos segítség, főleg ha rögtön jön. 

 

Bármennyi pénzt adhatsz, minden apró vagy hatalmas hozzájárulás számít.

 

 

Ajánld fel adód 1%-át a TVE nek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-2-43

 

Ha banki átutalással támogatnál:

Számlavezető: Tudatos Vásárlók Közhasznú Egyesülete

Bank neve:    Magnet Bank

Számlaszám:    16200106-00108490-00000000

IBAN szám: HU40 1620 0106 0010  8490 0000 0000

Swift: HBWEHUHB

A gyűjtés állásáról rendszeresen beszámolunk itt, az oldalon.

Köszönjük az eddigi támogatásokat, a 2018 december 13-i állás szerint 925.816 forint támogatás érkezett a Tudatos Vásárló megújítására. 

 

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok