fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Képes beszámoló a Tudatos Vásárló Fesztiválokról

| Tudatos Vásárló

A hétvégén Székesfehérváron és Győrben a helyi civil szervezetekkel közösen Tudatos Vásárló Fesztivált szerveztünk. A kánikula ellenére az eredmény: több mint 50 termelő, több száz látogató, játék, színes forgatag és reméljük, hogy egyre több tudatos vásárló.

Alább egy kis ízelítő a két helyszínről, és ne feledjétek szeptember 24-én Esztergomban várunk mindenkit a harmadik Tudatos Vásárló Fesztiválra! A részletes program hamarosan itt látható.

Részletek a programról >>>

 

A fehérvári rendezvény képeit a fotóra kattintva nézheted meg.

 

A győri rendezvényét itt.

 

 

A programról

A Tudatos Vásárló Fesztiválok a “Helyi termék vásárlást népszerűsítő kampány”című KEOP-2009-6.1.0/B/09-2010-0096 jelű pályázat keretében valósulnak meg. 

Közreműködő szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Irányító hatóság: Energia Központ Nonprofit Kft.

Helyi termék vásárlást népszerűsítő kampány célja, hogy népszerűsítse a helyi termékeket, és gyakoribbá tegye a közvetlenül a termelőtől történő vásárlást; kedveltté tegye a piaci ős- és kistermelőktől történő gyakoribb vásárlást; elősegítse a fogyasztó és a termelő közötti közvetlen kapcsolat kiépítését, a termékkel kapcsolatos információáramlást, ebből adódóan a termék előállításával kapcsolatos ellenőrizhetőséget, azok környezetkímélőbb előállítását; valamint lehetőség teremsen arra, hogy az érdeklődők olyan helyi termelőket valamint hasonló érdeklődésű fogyasztókat ismerjenek meg, akikkel közösen vásárlói köröket alakíthatnak ki. 

   

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok