fbpx

| Tudatos Vásárló

Ifjúsági Fejlesztési Díj 2007

Az Európai Bizottság az Európai Iskolahálózattal közösen pályázatot hirdet a tagállamok 16-18 éves fiataljai számára, amelynek fő témája Afrika és a fenntartható fejlődés.

Az idei kiemelt témák az éghajlatváltozás, víz és energia, valamint a fenntartható turizmus. Pályázni lehet poszterrel és multimédiás megjelenítéssel.

A győzteseket nemzeti zsűrik választják ki, minden tagországból két főt. Minden ország első két helyezettje és tanáraik meghívást kapnak egy kétnapos brüsszeli látogatásra, ahol a díjátadó ünnepségen vehetik át a jutalmat. A fődíj pedig egy afrikai utazás a nyertesek és tanáraik számára. A versenyre való jelentkezés határideje 2008. március 31.

A felhívás és a versenyhez kapcsolódó minden információ megtalálható magyar nyelven a http://www.dyp2007.org/ww/hu/pub/dyp2007/homepage.htm honlapon.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás