fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Ifjúsági Fejlesztési Díj 2007

| Tudatos Vásárló

Az Európai Bizottság az Európai Iskolahálózattal közösen pályázatot hirdet a tagállamok 16-18 éves fiataljai számára, amelynek fő témája Afrika és a fenntartható fejlődés.

Az idei kiemelt témák az éghajlatváltozás, víz és energia, valamint a fenntartható turizmus. Pályázni lehet poszterrel és multimédiás megjelenítéssel.

A győzteseket nemzeti zsűrik választják ki, minden tagországból két főt. Minden ország első két helyezettje és tanáraik meghívást kapnak egy kétnapos brüsszeli látogatásra, ahol a díjátadó ünnepségen vehetik át a jutalmat. A fődíj pedig egy afrikai utazás a nyertesek és tanáraik számára. A versenyre való jelentkezés határideje 2008. március 31.

A felhívás és a versenyhez kapcsolódó minden információ megtalálható magyar nyelven a http://www.dyp2007.org/ww/hu/pub/dyp2007/homepage.htm honlapon.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok