fbpx

| Tudatos Vásárló

Csatlakozz a Tudatos Vásárlók Egyesületéhez!

Hasznosnak tartod a honlapunkat és a magazint? Tetszik a Tudatos Vásárlók Áruháza kiállításunk? Szívesen részt vennél a programjainkon? Támogasd a munkánkat, és légy a tudatos vásárlók közösségének tagja! Ha a kiállításon regisztrálsz, ajándékcsomaggal segítünk, hogy még tudatosabb vásárló lehess.

Látogass el (újra) a kiállításunkra, a Gozsdu udvarban lévő Tudatos Vásárlók Áruházába, és legyél a Tudatos Vásárlók Egyesületének támogató tagja!

Segítségedet egy útravaló csomaggal köszönjük meg, amely viszont neked segít, hogy még tudatosabb vásárló legyél. A strapabíró vászonszatyorban mosószódát és házi készítésű kozmetikumot találsz. Így lesz mivel piacra járnod, kiválthatod a mosóporodat, és kedvet kaphatsz a házi kozmetikum készítéshez.

A Tudatos Vásárlók Áruháza kiállítás
Helyszín:
Budapest, VII., Király utca 13., Gozsdu udvar (B udvar)
Nyitva tartás: május 10-június 30-ig
hétfő kivételével naponta 10-18 óráig
A kiállítás ingyenes.

Miért jó támogató tagnak lenni?

 • először is, egy jó ügy mellett állhatsz ki, ami nem utolsó dolog,
 • megkapod a nyomtatott Tudatos Vásárló Magazin 4 számát,
 • kedvezményesen vagy ingyenesen vehetsz részt a TVE rendezvényein,
 • elsőbbségi tanácsadásban részesülsz fogyasztóvédelemmel és környezetbarát, etikus fogyasztással kapcsolatos kérdéseiddel kapcsolatban,
 • kedvezményt kapsz a TVE kiadványainak, termékeinek árából,
 • rendszeresen tájékoztatunk rendezvényeinkről, újdonságainkról.

A támogató tagság 12 hónapra szól, díja 5.000Ft, nyugdíjasoknak, diákoknak 3.000Ft.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás