alap kinézet

System Messages

Napjainkban egyre inkább erősödik a közösségi mezőgazdálkodás mozgalma: gazdálkodók és vásárlóik alkotnak közösséget, hogy így segítsék egymást. A hosszú távú elköteleződésért cserébe a termelők biztos megélhetést, a fogyasztók pedig megbízható helyről származó, jó minőségű élelmiszert kapnak.  

A közösségi gazdaságok a gyakorlatba ültetik át a fenntartható élelmiszerfogyasztás alapelveit. Mivel környezetkímélő technológiát alkalmaznak, a fogyasztók jó minőségű, egészséges, helyi élelmiszerhez jutnak. A helyi élelmiszerellátó rendszerek egyúttal támogatják a helyi kisközösségek kialakulását, erősítik a kis gazdaságokat, és segítik a vidéki térség fennmaradását.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

           

KÉPZÉSI ANYAGOK

           

 

TOVÁBBI INFOMÁCIÓK

           

 

A TVE közösségi mezőgazdálkodás programját, illetve annak elemeit különböző alapok támogatták a különböző programfejlesztési szakaszokban:

 
       
 
 
A projekt az MNVH Elnökségének értékelése alapján a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító hatósága támogatásával valósul meg.
 
A projektet az Európai Bizottság támogatta. Az oldalon megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
     
 
 
A Be part of CSA! projektet az Európai Bizottság támogatta. Az oldalon megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
 
A Solid Base projektet az Európai Bizottság támogatta. Az oldalon megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében

Smink